Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aus Tirol United Generations Sittard
4-1-2-2-1 Tactiek 4132Attack
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 57
good Schieten good
good Passen very good
good Verdedigen solid


9e minuut.
Zoetebier met een sublieme pass. Schreurs is nu in balbezit. Terpstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Terpstra geeft een lange en hoge pass. Kohn springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Habers kopt de bal weg. Daar is Filiberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henny probeert naar een medespeler te passen. Babel rent richting de bal. Babel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zoetebier rent richting de bal. Zoetebier geeft een hoge lob. Simbulan met een sublieme pass. Heitinga is nu in balbezit. Heitinga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kohn passt de bal met de wreef. Daar is Heitinga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schreurs is nu in balbezit. Schreurs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - United Generations Sittard 0:1

32e minuut.
Heitinga met een sublieme pass. Schreurs rent richting de bal. Schreurs met een sublieme pass. Klungelig pakt Kohn de bal. Kohn draait met de bal, schiet en ... Snoei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zoetebier neemt de hoekschop. Heitinga springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Groothuizen is nu in balbezit. Groothuizen passt de bal zonder na te denken. Henny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Heitinga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heitinga schiet op doel. Snoei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schreurs is nu in balbezit. Schreurs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - United Generations Sittard 0:2

35e minuut.
Zoetebier bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoetebier passt de bal in één keer door. Kohn rent richting de bal. Kohn draait met de bal, schiet en ... Snoei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Simbulan is nu in balbezit. Simbulan passt de bal met de wreef. Daar is Snoei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - United Generations Sittard 0:3

38e minuut.
Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny maakt een afschuwelijke overtreding. Habers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blokker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fadiga krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

39e minuut.
Vinokur geeft een lange en hoge pass. Zoetebier rent richting de bal. Zoetebier probeert naar een medespeler te passen. Heitinga is nu in balbezit. Heitinga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohn passt de bal in één keer door. Zoetebier rent richting de bal. Zoetebier geeft de bal voor. Klungelig pakt Simbulan de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Terpstra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Habers probeert de bal met de borst te controleren. Kohn is nu in balbezit. Kohn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kohn bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Eerden onderschept slim de pass. van der Eerden geeft een hoge lob. Zoetemelk rent richting de bal. Zoetemelk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Snoei trapt de bal weg. Heitinga met een sublieme pass. Henny is nu in balbezit. Henny schiet op doel. Snoei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aus Tirol 71%, United Generations Sittard 29%.
FC Aus Tirol - United Generations Sittard 0:3

48e minuut.
Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny rent richting de bal. Henny passt de bal in één keer door. Schreurs bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreurs haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - United Generations Sittard 0:4

56e minuut.
van der Eerden kopt de bal weg. Zoetebier rent richting de bal. Zoetebier passt de bal met de wreef. Kohn rent richting de bal. Kohn haalt uit met een fantastische trap. Snoei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohn speelt de bal door. Zoetebier rent richting de bal. Zoetebier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
van der Eerden passt de bal met de wreef. Heitinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Heitinga passt de bal in één keer door. Kohn rent richting de bal. Kohn schiet op doel. Snoei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Babel kopt de bal weg. Blokker heeft problemen om de bal te vangen. Filiberto verovert de bal door een tackle van achteren. Fadiga rent richting de bal. Fadiga schiet op doel. Sebastiansson bokst de bal weg.

80e minuut.
Ross onderschept slim de pass. Ross probeert naar een medespeler te passen. Zoetebier met een sublieme pass. Kohn rent richting de bal. Kohn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Filiberto kopt de bal weg. Zoetebier rent richting de bal. Zoetebier speelt de bal door. Kohn rent richting de bal. Kohn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aus Tirol 67%, United Generations Sittard 33%.
FC Aus Tirol - United Generations Sittard 0:4