Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:13
  • Bekerwedstrijd: Toto KNVB Beker
  • Stadion: vev Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
vev magical team
Normal Tactiek beker2
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 54.9
adequate Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Daar is Kurtul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguiar is nu in balbezit. Kurtul legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aguiar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hunlu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hunlu rent richting de bal. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. Cork probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - magical team 0:1

8e minuut.
Neuman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Araujo met de inworp. Patlar geeft de bal voor. Aguiar maakt een snoekduik en kopt de bal. Cork probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Adrian rent richting de bal. Rul onderschept slim de pass. Rul met een sublieme pass. Bugu is nu in balbezit. Bugu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Aguiar is nu in balbezit. Kurtul verovert de bal door een tackle van achteren. Vavilov onderschept slim de pass. Vavilov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vavilov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arevalo. Vavilov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Patlar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aguiar maakt een snoekduik en kopt de bal. Cork maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - magical team 0:2

26e minuut.
Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar passt de bal zonder na te denken. Hunlu rent richting de bal. Hunlu draait met de bal, schiet en ... Cork probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - magical team 0:3

28e minuut.
Adrian verovert de bal door een tackle van achteren. Adrian passt de bal met de wreef. Vavilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavilov geeft een lange en hoge pass. Hunlu springt en kopt de bal. Cork kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Vavilov heeft problemen om de bal te vangen. Vavilov passt de bal met de wreef. Hunlu is nu in balbezit. Araujo geeft de bal voor. Aguiar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Patlar passt de bal in één keer door. Hunlu is nu in balbezit. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu rent richting de bal. Hunlu draait met de bal, schiet en ... Cork kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vev 65%, magical team 35%.
vev - magical team 0:3

49e minuut.
Bugu speelt de bal door. Duchewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Adrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioveanu is nu in balbezit. Ioveanu draait met de bal, schiet en ... Kljajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Aguiar rent richting de bal. Kurtul is nu in balbezit. Aguiar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguiar haalt uit met een fantastische trap. Cork probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - magical team 0:4

55e minuut.
de Oliveira Barros passt de bal met de wreef. Aguiar heeft problemen om de bal te vangen. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. Cork maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Arevalo is nu in balbezit. Arevalo geeft een hoge lob. Vavilov is nu in balbezit. Vavilov geeft een hoge lob. Hunlu springt en kopt de bal. Cork bokst de bal weg.

60e minuut.
Vavilov verovert de bal door een tackle van achteren. Vavilov met een sublieme pass. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo geeft een lange en hoge pass. Aguiar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Arevalo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sârbu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Trejo kopt de bal weg. Ioveanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adrian. Adrian krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Neuman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araujo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patlar controleert de bal met de borst. Patlar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Patlar probeert naar een medespeler te passen. Aguiar is nu in balbezit. Aguiar passt de bal zonder na te denken. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. Cork verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Araujo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hunlu krijgt zijn hoofd ertegen. Cork bokst de bal weg.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Macquart de bal onder controle te krijgen. van Breda Kolff rent richting de bal. Patlar met een sublieme pass. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. Cork kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Araujo geeft de bal voor. Aguiar is nu in balbezit. Aguiar draait met de bal, schiet en ... Cork probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - magical team 0:5

70e minuut.
Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuman onderschept slim de pass. Patlar onderschept slim de pass. Patlar geeft een hoge lob. Aguiar springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Araujo passt de bal in één keer door. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel. Cork probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - magical team 0:6

74e minuut.
Araujo passt de bal in één keer door. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu met een sublieme pass. Aguiar is nu in balbezit. Aguiar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vavilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavilov geeft de bal voor. Aguiar is nu in balbezit. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bugu kopt de bal weg. Patlar rent richting de bal. Patlar passt de bal zonder na te denken. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Duchewicz rent richting de bal. Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Neuman rent richting de bal. Araujo onderschept slim de pass. Araujo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Patlar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hunlu de bal. Aguiar rent richting de bal. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel. Cork verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vev 62%, magical team 38%.
vev - magical team 0:6