Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:13
  • Bekerwedstrijd: Toto KNVB Beker
  • Stadion: Steam Punk
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 9811
Maggie “Q” Dikke Moat`n
Attack Tactiek 2C2W2M1M2F1F
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
50.9 gemiddelde waardering 59.1
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Sané bereikt de bal nog maar net als eerste. Sané passt de bal in één keer door. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Muide rent richting de bal. Muide schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Õdus rent richting de bal. Õdus passt de bal zonder na te denken. Deprez met een sublieme pass. Mutino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Õdus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klamczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Klamczyński speelt de bal door. Muide is nu in balbezit. Muide schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Daar is Damme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daru is nu in balbezit. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Õdus verovert de bal door een tackle van achteren. Õdus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Dikke Moat`n 0:1

17e minuut.
Prina geeft een hoge lob. Õdus kopt de bal weg. Deprez is nu in balbezit. Deprez haalt uit met een fantastische trap. Cook werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Dikke Moat`n 0:2

24e minuut.
Pungă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saccone rent richting de bal. Saccone passt de bal in één keer door. Õdus heeft problemen om de bal te vangen. Õdus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Foster passt de bal in één keer door. Sané met een sublieme pass. Muide rent richting de bal. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas haalt uit met een fantastische trap. Villalobos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Deprez rent richting de bal. Mutino is nu in balbezit. Mutino probeert naar een medespeler te passen. Õdus is nu in balbezit. Õdus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Prina is nu in balbezit. Prina geeft de bal voor. Deprez kopt de bal weg. Õdus rent richting de bal. Õdus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daru is nu in balbezit. Daru passt de bal met de wreef. Deprez bereikt de bal nog maar net als eerste. Deprez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Dikke Moat`n 0:3

39e minuut.
Foster is nu in balbezit. Foster probeert naar een medespeler te passen. Sané is nu in balbezit. Sané geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Barbarski de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Spee zal de hoekschop nemen. Villalobos met een sublieme pass. Õdus kopt de bal weg. Deprez bereikt de bal nog maar net als eerste. Deprez haalt uit met een fantastische trap. Cook bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maggie “Q” 49%, Dikke Moat`n 51%.
Maggie “Q” - Dikke Moat`n 0:3

46e minuut.
Klamczyński is nu in balbezit. Õdus verovert de bal door een tackle van achteren. Deprez is nu in balbezit. Mutino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutino draait met de bal, schiet en ... Cook bokst de bal weg.

50e minuut.
Õdus heeft problemen om de bal te vangen. Damme rent richting de bal. Õdus verovert de bal door een tackle van achteren. Deprez bereikt de bal nog maar net als eerste. Deprez schiet op doel. Cook verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deprez bereikt de bal nog maar net als eerste. Deprez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Mutino rent richting de bal. Sáenz begaat een overtreding. Mutino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saccone zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Deprez springt en kopt de bal. Cook verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Damme maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kalocsay geeft een lange en hoge pass. Deprez kopt de bal weg. Klungelig pakt Õdus de bal. Õdus draait met de bal, schiet en ... Cook bokst de bal weg.

63e minuut.
Õdus passt de bal in één keer door. Deprez speelt de bal door. Damme is nu in balbezit. Mutino verovert de bal door een tackle van achteren. Mutino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Foster is nu in balbezit. Pungă met een sublieme pass. Daru speelt de bal door. Klungelig pakt Õdus de bal. Õdus draait met de bal, schiet en ... Cook bokst de bal weg. Sáenz speelt de bal door. Inworp. Saccone met een snelle inworp. Daar is Daru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daru geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Prina bereikt de bal nog maar net als eerste. Prina geeft een lange en hoge pass. Deprez kopt de bal weg. Mutino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutino draait met de bal, schiet en ... Cook probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Õdus rent richting de bal. Õdus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Dikke Moat`n 0:4

71e minuut.
Deprez is nu in balbezit. Daru is nu in balbezit. Deprez bereikt de bal nog maar net als eerste. Deprez haalt uit met een fantastische trap. Cook maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Dikke Moat`n 0:5

75e minuut.
Klamczyński is nu in balbezit. Klamczyński passt de bal in één keer door. Pungă rent richting de bal. Pungă geeft een hoge lob. Deprez krijgt zijn hoofd ertegen. Cook kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mutino rent richting de bal. Mutino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Dikke Moat`n 0:6

81e minuut.
Klamczyński kopt de bal weg. Muide rent richting de bal. Daru met een sublieme pass. Õdus rent richting de bal. Õdus haalt uit met een fantastische trap. Cook verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Pungă met een sublieme pass. Saccone rent richting de bal. Saccone passt de bal zonder na te denken. Õdus is nu in balbezit. Õdus draait met de bal, schiet en ... Cook kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Õdus is nu in balbezit. Õdus passt de bal in één keer door. Deprez rent richting de bal. Deprez schiet op doel. Cook probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Dikke Moat`n 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maggie “Q” 68%, Dikke Moat`n 32%.
Maggie “Q” - Dikke Moat`n 0:7