Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ropa boys Twukkers
scoren Tactiek Fee
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
38.8 gemiddelde waardering 63.1
matig Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Havekotte geeft de bal voor. Best kopt de bal weg. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Twukkers 0:1

4e minuut.
Marturana passt de bal met de wreef. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz passt de bal in één keer door. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Suvrijn passt de bal met de wreef. Havriciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Havriciuc passt de bal zonder na te denken. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Havriciuc is nu in balbezit. Havriciuc passt de bal zonder na te denken. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Twukkers 0:2

14e minuut.
van Hooijdonk is nu in balbezit. Wamsteker onderschept slim de pass. Best probeert naar een medespeler te passen. Sáiz is nu in balbezit. Sáiz schiet op doel. Tete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Havekotte rent richting de bal. Havekotte geeft een hoge lob. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. Tete werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Hooijdonk krijgt zijn hoofd ertegen. Tete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Twukkers 0:3

18e minuut.
Wamsteker verovert de bal door een tackle van achteren. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengel bereikt de bal nog maar net als eerste. Best onderschept slim de pass. Best schiet op doel. Tete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Best rent richting de bal. Best passt de bal in één keer door. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Twukkers 0:4

29e minuut.
Best rent richting de bal. Best passt de bal in één keer door. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. Tete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Twukkers 0:5

30e minuut.
Graafland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wotte rent richting de bal. Sáiz verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt van Hooijdonk de bal. van Hooijdonk schiet op doel. Tete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sáiz heeft problemen om de bal te vangen. Sáiz schiet op doel. Tete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Twukkers 0:6

32e minuut.
Graafland met een sublieme pass. Mendil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendil geeft een lange en hoge pass. Sáiz is nu in balbezit. Sáiz haalt uit met een fantastische trap. Tete bokst de bal weg.

33e minuut.
Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz passt de bal met de wreef. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk schiet op doel. Tete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Twukkers 0:7

36e minuut.
Daar is Pengel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendil is nu in balbezit. Mendil met een sublieme pass. Best rent richting de bal. Best haalt uit met een fantastische trap. Tete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Havriciuc met de inworp. Havekotte rent richting de bal. Havekotte passt de bal in één keer door. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk schiet op doel. De bal raakt de paal. Tete met een sublieme pass. Mendil kopt de bal weg. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk schiet op doel. Tete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ropa boys 79%, Twukkers 21%.
ropa boys - Twukkers 0:7

52e minuut.
van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Havriciuc zal de hoekschop nemen. Best is nu in balbezit. Best draait met de bal, schiet en ... Tete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Havekotte geeft de bal voor. Tete speelt de bal door. Havriciuc kopt de bal weg. Daar is Sáiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáiz schiet op doel. Tete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sáiz passt de bal zonder na te denken. van Hooijdonk is nu in balbezit. Best is nu in balbezit. Best haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Certowicz geeft een lange en hoge pass. Mendil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendil speelt de bal door. Klungelig pakt Best de bal. Best haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Havriciuc met een snelle inworp. Sáiz is nu in balbezit. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... Tete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Certowicz geeft de bal voor. Pengel geeft een lange en hoge pass. Suvrijn kopt de bal weg. Best heeft problemen om de bal te vangen. Best haalt uit met een fantastische trap. Tete bokst de bal weg.

82e minuut.
Warulik speelt de bal door. Havekotte probeert naar een medespeler te passen. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... Tete probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Twukkers 0:8

84e minuut.
van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sáiz de bal. Sáiz schiet op doel. Tete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Twukkers 0:9

86e minuut.
Havekotte geeft een lange en hoge pass. Havriciuc met een sublieme pass. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... Tete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Twukkers 0:10

89e minuut.
Suvrijn passt de bal met de wreef. Sonderveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Marturana begaat een overtreding. Sonderveld is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wotte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Certowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Twukkers 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ropa boys 66%, Twukkers 34%.
ropa boys - Twukkers 1:10