Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harzan FC Little Pete
HFC1 Tactiek wingbacks
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 72.6
very good Schieten incredible
formidable Passen outstanding
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
van Gaal probeert naar een medespeler te passen. Zębicki is nu in balbezit. Zębicki met een sublieme pass. Koopman is nu in balbezit. Koopman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Aguilera geeft de bal voor. Engel kopt de bal weg. Boeru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eftene geeft de bal voor. Koopman maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Jordan geeft een hoge lob. Arany kopt de bal weg. Martínez is nu in balbezit. Paneleiro onderschept slim de pass. Paneleiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Koopman is nu in balbezit. Koopman passt de bal met de wreef. Gurskus rent richting de bal. Boeru verovert de bal door een tackle van achteren. Boeru haalt uit met een fantastische trap. van Diermen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Zębicki rent richting de bal. Zębicki passt de bal in één keer door. Koopman is nu in balbezit. Koopman draait met de bal, schiet en ... Gurskus probeert de bal aan de voet te houden. van Diermen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Zębicki onderschept slim de pass. Zębicki passt de bal in één keer door. van Gaal is nu in balbezit. van Gaal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harzan FC - Little Pete 0:1

36e minuut.
Aguilera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arany bereikt de bal nog maar net als eerste. Arany passt de bal zonder na te denken. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Eftene passt de bal met de wreef. van Gaal is nu in balbezit. van Gaal passt de bal zonder na te denken. Koopman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopman schiet op doel. van Diermen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harzan FC 62%, Little Pete 38%.
Harzan FC - Little Pete 0:1

47e minuut.
Zębicki probeert naar een medespeler te passen. Boeru is nu in balbezit. Boeru passt de bal zonder na te denken. Koopman rent richting de bal. Koopman haalt uit met een fantastische trap. van Diermen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gurskus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurskus geeft een hoge lob. Ševela kopt de bal weg. Eftene geeft een hoge lob. Koopman maakt een snoekduik en kopt de bal. van Diermen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Diermen met een sublieme pass. Boeru kopt de bal weg. Klungelig pakt Koopman de bal. Koopman haalt uit met een fantastische trap. van Diermen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harzan FC - Little Pete 0:2

52e minuut.
Arany rent richting de bal. Arany passt de bal met de wreef. Ševela is nu in balbezit. Paneleiro onderschept slim de pass. Paneleiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Zębicki met een sublieme pass. Koopman heeft problemen om de bal te vangen. Koopman passt de bal in één keer door. Zębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zębicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
van Diermen met een harde bal richting middenveld. Mijnans kopt de bal weg. Sultani is nu in balbezit. Sultani draait met de bal, schiet en ... Toffoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harzan FC - Little Pete 1:2

61e minuut.
Daar is van Gaal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilera begaat een overtreding. van Gaal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zębicki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koopman krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Jordan passt de bal met de wreef. Kobussen rent richting de bal. Boeru is nu in balbezit. Boeru geeft een hoge lob. Koopman krijgt zijn hoofd ertegen. van Diermen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Zębicki passt de bal met de wreef. van Gaal is nu in balbezit. Zębicki speelt de bal door. Koopman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Zębicki probeert naar een medespeler te passen. Boeru rent richting de bal. Boeru geeft een hoge lob. Koopman is nu in balbezit. Koopman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Puda kopt de bal weg. Zębicki is nu in balbezit. Zębicki passt de bal in één keer door. Koopman rent richting de bal. Koopman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harzan FC - Little Pete 1:3

85e minuut.
van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera onderschept slim de pass. Kuwas verovert de bal door een tackle van achteren. Kuwas geeft een lange en hoge pass. Koopman krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harzan FC 62%, Little Pete 38%.
Harzan FC - Little Pete 1:3