Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria SV D.K.F.C.
O-sided Tactiek 5DEF2ATTWING
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 49.9
zwak Schieten redelijk
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


9e minuut.
Mrożek passt de bal in één keer door. Naić rent richting de bal. Barda begaat een overtreding. Barda krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Coc met een sublieme pass. Númason rent richting de bal. Númason probeert naar een medespeler te passen. Bosselaar heeft problemen om de bal te vangen. Bosselaar schiet op doel. Skoneczny bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Markiet speelt de bal door. Númason bereikt de bal nog maar net als eerste. Númason probeert naar een medespeler te passen. Bosselaar rent richting de bal. Bosselaar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sprela rent richting de bal. Bosselaar onderschept slim de pass. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - D.K.F.C. 0:1

32e minuut.
Coc onderschept slim de pass. Coc met een sublieme pass. Daar is Númason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Númason geeft de bal voor. Bosselaar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc passt de bal in één keer door. Bosselaar rent richting de bal. Bosselaar draait met de bal, schiet en ... Skoneczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - D.K.F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria SV 80%, D.K.F.C. 20%.
Victoria SV - D.K.F.C. 0:2

66e minuut.
Klungelig pakt Bosselaar de bal. Dellaferrera is nu in balbezit. Bosselaar verovert de bal door een tackle van achteren. Númason bereikt de bal nog maar net als eerste. Númason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rauter geeft een hoge lob. Pistrui geeft een lange en hoge pass. Númason probeert naar een medespeler te passen. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Skoneczny met een harde bal richting middenveld. Coc is nu in balbezit. Coc passt de bal met de wreef. Númason heeft problemen om de bal te vangen. Númason geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Númason probeert naar een medespeler te passen. Markiet rent richting de bal. Markiet probeert naar een medespeler te passen. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Skoneczny bokst de bal weg. Bosselaar rent richting de bal. Bosselaar haalt uit met een fantastische trap. Skoneczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - D.K.F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria SV 76%, D.K.F.C. 24%.
Victoria SV - D.K.F.C. 0:3