Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quickies Noad Advendo Combinatie
GERT10 Tactiek CVU1
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
57.6 gemiddelde waardering 68.1
excellent Schieten incredible
very good Passen formidable
excellent Verdedigen solid


14e minuut.
Inworp. van Eijk met een snelle inworp. Switten speelt de bal door. van Eijk geeft een hoge lob. Kubala krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Keren is nu in balbezit. Keren geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karelse de bal. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala draait met de bal, schiet en ... Apró bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van Eijk neemt de hoekschop. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren schiet op doel. Apró probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - Noad Advendo Combinatie 0:1

30e minuut.
Switten met een sublieme pass. Klungelig pakt Adelaar de bal. Adelaar probeert naar een medespeler te passen. Keren is nu in balbezit. Keren haalt uit met een fantastische trap. Apró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Pernas Tortas verovert de bal door een tackle van achteren. Switten geeft de bal voor. van Beek heeft problemen om de bal te vangen. Keren is nu in balbezit. Keren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quickies 60%, Noad Advendo Combinatie 40%.
Quickies - Noad Advendo Combinatie 0:1

53e minuut.
Iuri heeft problemen om de bal te vangen. Iuri geeft een lange en hoge pass. Musampa rent richting de bal. Kubala onderschept slim de pass. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Apró bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Musampa onderschept slim de pass. Musampa passt de bal in één keer door. Narbona met een sublieme pass. Orel rent richting de bal. Orel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Karanović passt de bal zonder na te denken. Pernas Tortas speelt de bal door. Iuri rent richting de bal. Mazza onderschept slim de pass. Mazza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Zeegelaar verovert de bal door een tackle van achteren. Zeegelaar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adelaar met een snelle inworp. Switten geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Switten probeert naar een medespeler te passen. Adelaar rent richting de bal. Adelaar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kubala de bal. Kubala schiet op doel. Apró bokst de bal weg.

84e minuut.
van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk passt de bal met de wreef. Kubala is nu in balbezit. Kubala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - Noad Advendo Combinatie 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quickies 60%, Noad Advendo Combinatie 40%.
Quickies - Noad Advendo Combinatie 0:2