Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castrophey FC Zwaar Getekend
Normal Tactiek po
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 52
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.1 gemiddelde waardering 52.1
redelijk Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Him Tjiang kopt de bal weg. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Veríssimo maakt een afschuwelijke overtreding. Veríssimo krijgt een gele kaart. Zoncada raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zoncada kan niet meer verder spelen. Strelec komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Mareque onderschept slim de pass. Mareque passt de bal zonder na te denken. Him Tjiang speelt de bal door. Daar is Strelec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strelec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:1

5e minuut.
Kipp passt de bal in één keer door. Floridia bereikt de bal nog maar net als eerste. Floridia probeert naar een medespeler te passen. Strelec rent richting de bal. Strelec haalt uit met een fantastische trap. Pahlplatz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Michels speelt de bal door. Inworp. Castaignos met de inworp. Mareque rent richting de bal. Mareque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:2

10e minuut.
Floridia geeft een hoge lob. Dalgaard rent richting de bal. Mahrenholz verovert de bal door een tackle van achteren. Mahrenholz geeft een hoge lob. Strelec springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Castaignos is nu in balbezit. Castaignos probeert naar een medespeler te passen. Mareque rent richting de bal. Mareque schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Landman passt de bal zonder na te denken. Mareque is nu in balbezit. Michels rent richting de bal. Mareque onderschept slim de pass. Mareque haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Landman is nu in balbezit. Mareque verovert de bal door een tackle van achteren. Mareque met een sublieme pass. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec draait met de bal, schiet en ... Pahlplatz bokst de bal weg. Him Tjiang probeert naar een medespeler te passen. Strelec rent richting de bal. Strelec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:3

24e minuut.
Him Tjiang geeft een lange en hoge pass. Michels kopt de bal weg. Tevreden heeft problemen om de bal te vangen. Floridia is nu in balbezit. Floridia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Floridia kan de bal niet met de borst controleren. Floridia passt de bal met de wreef. Him Tjiang probeert naar een medespeler te passen. Strelec rent richting de bal. Strelec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:4

26e minuut.
Strelec rent richting de bal. Landman onderschept slim de pass. Landman speelt de bal door. Mareque bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareque schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mareque heeft problemen om de bal te vangen. Mareque geeft een hoge lob. Him Tjiang is nu in balbezit. Him Tjiang schiet op doel. Pahlplatz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Floridia kopt de bal weg. Booij bereikt de bal nog maar net als eerste. Him Tjiang onderschept slim de pass. Him Tjiang geeft de bal voor. Strelec springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Mareque bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareque passt de bal met de wreef. Him Tjiang speelt de bal door. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:5

32e minuut.
Tevreden passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Landman de bal. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec draait met de bal, schiet en ... Veríssimo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Pahlplatz bokst de bal weg. Pahlplatz speelt de bal door. Him Tjiang is nu in balbezit. Him Tjiang geeft een hoge lob. Strelec krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:6

34e minuut.
Bosman passt de bal zonder na te denken. Mahrenholz rent richting de bal. Mahrenholz passt de bal met de wreef. Strelec heeft problemen om de bal te vangen. Strelec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Floridia speelt de bal door. Him Tjiang probeert naar een medespeler te passen. Mareque is nu in balbezit. Mareque haalt uit met een fantastische trap. Pahlplatz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:7

41e minuut.
Castaignos speelt de bal door. Mareque is nu in balbezit. Mareque passt de bal in één keer door. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:8

44e minuut.
Inworp. Świst met een snelle inworp. Castaignos geeft een lange en hoge pass. Strelec is nu in balbezit. Strelec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Strelec is nu in balbezit. Strelec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castrophey 84%, FC Zwaar Getekend 16%.
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:8

47e minuut.
Floridia bereikt de bal nog maar net als eerste. Floridia geeft een hoge lob. Strelec is nu in balbezit. Strelec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:9

48e minuut.
Booij rent richting de bal. Him Tjiang verovert de bal door een tackle van achteren. Him Tjiang geeft een lange en hoge pass. Mareque bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:10

50e minuut.
Inworp. Floridia met een snelle inworp. Him Tjiang geeft een lange en hoge pass. Mareque is nu in balbezit. Mareque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:11

51e minuut.
Brusselers rent richting de bal. Strelec onderschept slim de pass. Strelec probeert naar een medespeler te passen. Mareque is nu in balbezit. Mareque draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Floridia met een snelle inworp. Him Tjiang is nu in balbezit. Him Tjiang geeft een hoge lob. Klungelig pakt Michels de bal. Pahlplatz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Mahrenholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahrenholz geeft de bal voor. Veríssimo heeft problemen om de bal te vangen. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:12

56e minuut.
Strelec onderschept slim de pass. Strelec passt de bal met de wreef. Mareque rent richting de bal. Strelec rent richting de bal. Strelec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tevreden is nu in balbezit. Maghiran verovert de bal door een tackle van achteren. Maghiran probeert naar een medespeler te passen. Mareque heeft problemen om de bal te vangen. Mareque schiet op doel. Pahlplatz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Strelec is nu in balbezit. Strelec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:13

63e minuut.
Mahrenholz passt de bal met de wreef. Strelec heeft problemen om de bal te vangen. Strelec passt de bal in één keer door. Mareque bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareque schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Mareque rent richting de bal. Mareque geeft een hoge lob. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:14

66e minuut.
Booij geeft een lange en hoge pass. Mareque kopt de bal weg. Michels heeft problemen om de bal te vangen. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:15

67e minuut.
Floridia geeft een hoge lob. Him Tjiang heeft problemen om de bal te vangen. Him Tjiang kopt de bal weg. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Kipp passt de bal met de wreef. Maghiran geeft een hoge lob. Strelec kopt de bal weg. Mareque rent richting de bal. Mareque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:16

71e minuut.
Daar is Kipp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floridia met een sublieme pass. Him Tjiang rent richting de bal. Him Tjiang geeft de bal voor. Strelec springt en kopt de bal. Pahlplatz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mareque bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:17

72e minuut.
Veríssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Veríssimo passt de bal in één keer door. Dalgaard heeft problemen om de bal te vangen. Mareque rent richting de bal. Mareque schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Floridia verovert de bal door een tackle van achteren. Floridia probeert naar een medespeler te passen. Strelec rent richting de bal. Mareque is nu in balbezit. Mareque draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mareque kopt de bal weg. Mahrenholz heeft problemen om de bal te vangen. Mahrenholz geeft de bal voor. Strelec springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:18

78e minuut.
Strelec verovert de bal door een tackle van achteren. Mareque heeft problemen om de bal te vangen. Strelec rent richting de bal. Strelec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:19

81e minuut.
Him Tjiang is nu in balbezit. Him Tjiang met een sublieme pass. Daar is Strelec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strelec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Floridia speelt de bal door. Klungelig pakt Him Tjiang de bal. Him Tjiang passt de bal met de wreef. Strelec rent richting de bal. Strelec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castrophey 90%, FC Zwaar Getekend 10%.
Castrophey - FC Zwaar Getekend 0:19