Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bloki Dukla Hulde
Piter16 Tactiek FINALE
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 64.1
good Schieten incredible
very good Passen formidable
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Voinea met een sublieme pass. Kasowski is nu in balbezit. Vervaet onderschept slim de pass. Vervaet geeft een lange en hoge pass. Cerny maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
van der Meij geeft een hoge lob. Cerny is nu in balbezit. Cerny passt de bal met de wreef. Butrym is nu in balbezit. Butrym draait met de bal, schiet en ... Łazar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cerny rent richting de bal. Cerny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Meeuwis verovert de bal door een tackle van achteren. Vervaet rent richting de bal. Vervaet speelt de bal door. Cerny is nu in balbezit. Cerny draait met de bal, schiet en ... Łazar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
van der Meij passt de bal zonder na te denken. Şık met een sublieme pass. Cerny rent richting de bal. Cerny draait met de bal, schiet en ... Łazar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Łazar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Janmaat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Mbodj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Petrač de bal. Petrač verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Butrym is nu in balbezit. Butrym passt de bal met de wreef. Şık bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık geeft de bal voor. Cerny krijgt zijn hoofd ertegen. Łazar bokst de bal weg.

17e minuut.
Vervaet onderschept slim de pass. Vervaet speelt de bal door. Şık rent richting de bal. Butrym rent richting de bal. Butrym haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Vervaet geeft een lange en hoge pass. Dyrcz kopt de bal weg. Şık is nu in balbezit. Şık geeft een hoge lob. Cerny maakt een snoekduik en kopt de bal. Łazar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Huisman probeert naar een medespeler te passen. Antonescu rent richting de bal. Şık tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antonescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Antonescu kan niet meer verder spelen. Quintana komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Quintana is nu in balbezit. Şık onderschept slim de pass. Şık probeert naar een medespeler te passen. Butrym is nu in balbezit. Butrym haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mbodj geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Igelmayer de bal onder controle te krijgen. Huisman bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Altıncıoğlu draait met de bal, schiet en ... Vermeer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bloki Dukla 62%, Hulde 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bloki Dukla - Hulde 0:0

54e minuut.
Şık speelt de bal door. Daar is Cerny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yépez rent richting de bal. Cerny verovert de bal door een tackle van achteren. Cerny schiet op doel. Łazar bokst de bal weg.

56e minuut.
Voinea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Meeuwis de bal. Meeuwis geeft een hoge lob. Cerny is nu in balbezit. Cerny geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vervaet passt de bal in één keer door. Butrym rent richting de bal. Yépez bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym onderschept slim de pass. Butrym haalt uit met een fantastische trap. Łazar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
van der Meij verovert de bal door een tackle van achteren. Şık geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Quintana de bal onder controle te krijgen. Cerny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - Hulde 0:1

77e minuut.
Sagginelli komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Petrač geeft een lange en hoge pass. Cerny kopt de bal weg. Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - Hulde 0:2

86e minuut.
Vervaet geeft een lange en hoge pass. Butrym kopt de bal weg. Cerny rent richting de bal. Cerny schiet op doel. Sagginelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - Hulde 0:3

89e minuut.
Huisman geeft een lange en hoge pass. Cerny rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Huisman neemt de hoekschop. Butrym springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bloki Dukla 53%, Hulde 47%.
FC Bloki Dukla - Hulde 0:3