Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Tolhuijs Geuzenboys
T1_obv451 Tactiek mijn
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 31
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 59.4
good Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Goossens probeert naar een medespeler te passen. Mols rent richting de bal. Fährmann onderschept slim de pass. Fährmann haalt uit met een fantastische trap. Nigbur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Geuzenboys 0:1

7e minuut.
Braafheid passt de bal zonder na te denken. Fährmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunst begaat een overtreding. Kunst krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Cucu met een snelle inworp. Ancelotti is nu in balbezit. van der Tol maakt een afschuwelijke overtreding. van der Tol krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Ancelotti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Makaay met een snel genomen vrije trap. Goossens kopt de bal weg. Mols heeft problemen om de bal te vangen. Fährmann is nu in balbezit. Fährmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Geuzenboys 0:2

18e minuut.
Kurzaj geeft een hoge lob. Cornudella heeft problemen om de bal te vangen. Goossens is nu in balbezit. Goossens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Geuzenboys 0:3

21e minuut.
Abels verovert de bal door een tackle van achteren. Abels passt de bal in één keer door. Goossens is nu in balbezit. Goossens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Geuzenboys 0:4

25e minuut.
Inworp. Ancelotti met de inworp. Abels rent richting de bal. Abels geeft een hoge lob. Fährmann springt en kopt de bal. Nigbur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Abels probeert naar een medespeler te passen. Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid met een sublieme pass. Goossens rent richting de bal. Goossens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Tolhuijs 65%, Geuzenboys 35%.
SC Tolhuijs - Geuzenboys 0:4

47e minuut.
Ancelotti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kutiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutiš met een sublieme pass. Fährmann heeft problemen om de bal te vangen. Fährmann haalt uit met een fantastische trap. Nigbur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fährmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fährmann haalt uit met een fantastische trap. Nigbur probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Goossens is nu in balbezit. Goossens passt de bal zonder na te denken. Braafheid geeft een hoge lob. Fährmann is nu in balbezit. Fährmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fährmann is nu in balbezit. Fährmann draait met de bal, schiet en ... Nigbur maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Klungelig pakt Ancelotti de bal. Ancelotti geeft een lange en hoge pass. Daar is Trindade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fährmann rent richting de bal. Fährmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Abels geeft een hoge lob. Goossens heeft problemen om de bal te vangen. Fährmann is nu in balbezit. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Ancelotti kopt de bal weg. Goossens rent richting de bal. Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid geeft een lange en hoge pass. Fährmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Kunst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutiš speelt de bal door. Fährmann rent richting de bal. Fährmann haalt uit met een fantastische trap. Nigbur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Geuzenboys 0:5

66e minuut.
Ancelotti is nu in balbezit. Ancelotti passt de bal zonder na te denken. Abels speelt de bal door. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens schiet op doel. Nigbur bokst de bal weg.

72e minuut.
Makaay rent richting de bal. Makaay passt de bal met de wreef. Abels is nu in balbezit. Abels geeft een hoge lob. Fährmann springt en kopt de bal. Nigbur bokst de bal weg.

73e minuut.
Fährmann rent richting de bal. Goossens is nu in balbezit. Fährmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fährmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Geuzenboys 0:6

78e minuut.
Pederzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid onderschept slim de pass. Braafheid met een sublieme pass. Goossens rent richting de bal. Goossens schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Braafheid geeft een hoge lob. Goossens is nu in balbezit. Mols legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goossens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goossens neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Geuzenboys 0:7

80e minuut.
Goossens passt de bal met de wreef. Kutiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ancelotti probeert naar een medespeler te passen. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Fährmann onderschept slim de pass. Cornudella onderschept slim de pass. Cornudella met een sublieme pass. Goossens rent richting de bal. Goossens schiet op doel. Nigbur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Plecety met de inworp. Pederzoli rent richting de bal. Polakiewicz rent richting de bal. Polakiewicz geeft een hoge lob. Naves maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Tolhuijs 68%, Geuzenboys 32%.
SC Tolhuijs - Geuzenboys 0:7