Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Bellies FC RIJNDIJK II
mooi Tactiek FCR343
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
53.1 gemiddelde waardering 59.8
very good Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


13e minuut.
Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak geeft de bal voor. Virgola is nu in balbezit. Virgola geeft de bal voor. Ağadan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - FC RIJNDIJK II 0:1

18e minuut.
Virgola kopt de bal weg. Baziak heeft problemen om de bal te vangen. Rusanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rusanowski krijgt een gele kaart. Baziak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baziak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - FC RIJNDIJK II 0:2

20e minuut.
Buitenspel voor Ağadan. Goede buitenspelval van de verdediging. Zamlata maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kultala kopt de bal weg. Teze is nu in balbezit. Teze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Teze de bal. Wiatrak rent richting de bal. Wiatrak geeft een lange en hoge pass. Ağadan rent richting de bal. Ağadan schiet op doel. Harda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Minh Hòa is nu in balbezit. Minh Hòa schiet op doel. Markowski probeert de bal aan de voet te houden. Kultala rent richting de bal. Kultala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rusanowski met een snelle inworp. Virgola met een sublieme pass. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Harda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - FC RIJNDIJK II 0:3

40e minuut.
Markowski onderschept slim de pass. Markowski geeft een hoge lob. Manhoef kopt de bal weg. Klungelig pakt Ağadan de bal. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Kultala rent richting de bal. Palacios met een sublieme pass. Minh Hòa rent richting de bal. Palacios is nu in balbezit. Palacios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Virgola probeert naar een medespeler te passen. Palacios met een sublieme pass. Kultala rent richting de bal. Kultala haalt uit met een fantastische trap. Mammoliti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - FC RIJNDIJK II 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Bellies 41%, FC RIJNDIJK II 59%.
The Bellies - FC RIJNDIJK II 1:3

46e minuut.
Bisconti komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kultala is nu in balbezit. Markowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt haalt uit met een fantastische trap. Mammoliti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - FC RIJNDIJK II 2:3

62e minuut.
Markowski is nu in balbezit. Markowski geeft een hoge lob. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Harda bokst de bal weg. Manhoef is nu in balbezit. Manhoef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - FC RIJNDIJK II 2:4

63e minuut.
Wiatrak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Virgola is nu in balbezit. Virgola met een sublieme pass. Baziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baziak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vrsaljko verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios rent richting de bal. Palacios schiet op doel. Mammoliti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Baziak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rusanowski neemt vlug de vrije trap. Vrsaljko kopt de bal weg. Manhoef is nu in balbezit. Manhoef draait met de bal, schiet en ... Harda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bisconti de bal. Baziak is nu in balbezit. Baziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - FC RIJNDIJK II 2:5

77e minuut.
Teze geeft de bal voor. Zygmunt probeert de bal aan de voet te houden. Kultala is nu in balbezit. Kultala draait met de bal, schiet en ... Mammoliti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - FC RIJNDIJK II 3:5

85e minuut.
Wiatrak verovert de bal door een tackle van achteren. Vrsaljko geeft een lange en hoge pass. Ağadan rent richting de bal. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Harda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - FC RIJNDIJK II 3:6

88e minuut.
Daar is Manhoef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manhoef passt de bal met de wreef. Rusanowski speelt de bal door. Daar is Virgola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virgola geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Bellies 44%, FC RIJNDIJK II 56%.
The Bellies - FC RIJNDIJK II 3:6