Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apeltown FC Weasels
532WA Tactiek Proberen 3
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
55.8 gemiddelde waardering 70.5
good Schieten formidable
very good Passen formidable
excellent Verdedigen incredible


4e minuut.
Klungelig pakt Resmann de bal. Vokurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Resmann onderschept slim de pass. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Monteiro kopt de bal weg. Venczel is nu in balbezit. Resmann begaat een overtreding. Resmann krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Klungelig pakt Kemper de bal. Kemper met een sublieme pass. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer schiet op doel. Dervas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - Weasels 0:1

18e minuut.
Vokurka passt de bal zonder na te denken. Soares bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares speelt de bal door. Pahlplatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlplatz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montanha is nu in balbezit. Montanha geeft de bal voor. Pelekis heeft problemen om de bal te vangen. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Plugboer controleert de bal met de borst. Morente is nu in balbezit. Plugboer verovert de bal door een tackle van achteren. Plugboer haalt uit met een fantastische trap. Dervas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Montanha rent richting de bal. Montanha probeert naar een medespeler te passen. Pahlplatz is nu in balbezit. Pahlplatz schiet op doel. Dervas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - Weasels 0:2

37e minuut.
Montanha met een snelle inworp. Karabulut rent richting de bal. Trkulja bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabulut verovert de bal door een tackle van achteren. Karabulut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kąpała met een snelle inworp. Montanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanha met een sublieme pass. Karabulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabulut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apeltown FC 51%, Weasels 49%.
Apeltown FC - Weasels 0:2

47e minuut.
Inworp. Montanha met de inworp. Schepers speelt de bal door. Kąpała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąpała geeft de bal voor. Dervas bokst de bal weg.

50e minuut.
Kąpała verovert de bal door een tackle van achteren. Kąpała geeft een lange en hoge pass. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - Weasels 0:3

52e minuut.
Monteiro kopt de bal weg. Kąpała bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bezunartea zijn tegenspeler op de grond. Bezunartea krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Montanha geeft de bal voor. Pelekis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Schepers de bal onder controle te krijgen. Karabulut geeft de bal voor. Pahlplatz krijgt zijn hoofd ertegen. Dervas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dervas niet meer kan verder spelen. Hupperts komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kąpała geeft een hoge lob. Montanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanha probeert naar een medespeler te passen. Karabulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabulut draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Kemper passt de bal in één keer door. Vokurka rent richting de bal. Vokurka geeft een hoge lob. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kąpała met een snelle inworp. Montanha rent richting de bal. Montanha geeft een hoge lob. Pahlplatz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pahlplatz kopt de bal weg. Klungelig pakt Morente de bal. Plugboer is nu in balbezit. Plugboer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montanha is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - Weasels 0:4

84e minuut.
Bezunartea met een sublieme pass. Resmann rent richting de bal. Venczel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Venczel krijgt een gele kaart. Resmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Resmann neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - Weasels 1:4

85e minuut.
Trkulja geeft een lange en hoge pass. Kąpała is nu in balbezit. Kąpała geeft een lange en hoge pass. Pahlplatz is nu in balbezit. Pahlplatz schiet op doel. Hupperts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apeltown FC 49%, Weasels 51%.
Apeltown FC - Weasels 1:4