Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zombies go Schiedam DTH
FcVVdsT3 Tactiek 442 Nieuw
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
31.3 gemiddelde waardering 56.5
average Schieten formidable
adequate Passen excellent
average Verdedigen solid


2e minuut.
Sassanguie is nu in balbezit. Peltzer verovert de bal door een tackle van achteren. Peltzer speelt de bal door. Chańko is nu in balbezit. Chańko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Michels de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Koppers geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - DTH 0:1

2e minuut.
van Rouwendaal speelt de bal door. Dávila rent richting de bal. Wierszewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wierszewski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Chańko met een sublieme pass. Reeman is nu in balbezit. Reeman passt de bal in één keer door. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski draait met de bal, schiet en ... Prunea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Koppers geeft een lange en hoge pass. Feunekes heeft problemen om de bal te vangen. Nagiel met een sublieme pass. Chańko is nu in balbezit. Chańko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - DTH 0:2

13e minuut.
Reeman onderschept slim de pass. Reeman met een sublieme pass. Chańko rent richting de bal. Chańko schiet op doel. Prunea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - DTH 0:3

15e minuut.
Reeman verovert de bal door een tackle van achteren. Reeman probeert naar een medespeler te passen. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko is nu in balbezit. Chańko draait met de bal, schiet en ... Prunea bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Dusbaba is nu in balbezit. Dusbaba geeft een hoge lob. Chańko rent richting de bal. Chańko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - DTH 0:4

19e minuut.
Melis met een sublieme pass. Nagiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagiel passt de bal zonder na te denken. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels geeft een lange en hoge pass. Peltzer geeft een hoge lob. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Stier met een sublieme pass. Koppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppers probeert naar een medespeler te passen. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski draait met de bal, schiet en ... Prunea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - DTH 0:5

25e minuut.
Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski passt de bal zonder na te denken. Chańko rent richting de bal. Chańko haalt uit met een fantastische trap. Prunea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - DTH 0:6

28e minuut.
Reeman speelt de bal door. Daar is Chańko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chańko passt de bal in één keer door. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski schiet op doel. Prunea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski schiet op doel. Prunea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - DTH 0:7

35e minuut.
Nagiel met een sublieme pass. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko speelt de bal door. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Reeman kopt de bal weg. Peltzer is nu in balbezit. Peltzer geeft de bal voor. Chańko is nu in balbezit. Chańko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - DTH 0:8

37e minuut.
Nagiel rent richting de bal. Daar is Nagiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagiel met een sublieme pass. Chańko is nu in balbezit. Chańko haalt uit met een fantastische trap. Prunea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - DTH 0:9

38e minuut.
Chańko onderschept slim de pass. Chańko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nagiel de bal. Chańko is nu in balbezit. Chańko schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - DTH 0:10

40e minuut.
Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski geeft een hoge lob. Nagiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zombies go Schiedam 81%, DTH 19%.
Zombies go Schiedam - DTH 0:10

47e minuut.
Nagiel is nu in balbezit. Feunekes is nu in balbezit. Nagiel verovert de bal door een tackle van achteren. Nagiel geeft de bal voor. Koppers krijgt zijn hoofd ertegen. Prunea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Lazarus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarus geeft een hoge lob. Sassanguie kopt de bal weg. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Peltzer geeft een hoge lob. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko met een sublieme pass. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - DTH 0:11

50e minuut.
van Rouwendaal met een sublieme pass. Dávila heeft problemen om de bal te vangen. Koppers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koppers krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Nagiel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Musampa. Nagiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Peltzer met een snel genomen vrije trap. Koppers kopt de bal weg. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lazarus speelt de bal door. Dusbaba is nu in balbezit. Dusbaba geeft een hoge lob. Chańko rent richting de bal. Chańko haalt uit met een fantastische trap. Prunea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Nagiel met een sublieme pass. Reeman rent richting de bal. Reeman speelt de bal door. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Nagiel verovert de bal door een tackle van achteren. Nagiel speelt de bal door. Chańko heeft problemen om de bal te vangen. Chańko geeft de bal voor. Wierszewski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koppers zal de hoekschop nemen. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - DTH 0:12

62e minuut.
Daar is Koppers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koppers passt de bal zonder na te denken. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rutgers de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - DTH 0:13

66e minuut.
Peltzer speelt de bal door. Nagiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagiel passt de bal zonder na te denken. Chańko is nu in balbezit. Chańko schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Musampa probeert naar een medespeler te passen. Peltzer is nu in balbezit. Peltzer passt de bal met de wreef. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Koppers probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michels. Koppers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peltzer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wierszewski krijgt zijn hoofd ertegen. Prunea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koppers geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nagiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - DTH 0:14

73e minuut.
Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels geeft een lange en hoge pass. Lazarus kopt de bal weg. van Rouwendaal rent richting de bal. van Rouwendaal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - DTH 1:14

77e minuut.
Reeman passt de bal met de wreef. Stier is nu in balbezit. Stier passt de bal met de wreef. Koppers rent richting de bal. Koppers haalt uit met een fantastische trap. Prunea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nagiel zal de hoekschop nemen. Chańko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - DTH 1:15

83e minuut.
Peltzer verovert de bal door een tackle van achteren. Peltzer probeert naar een medespeler te passen. Wierszewski heeft problemen om de bal te vangen. Wierszewski draait met de bal, schiet en ... Prunea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - DTH 1:16

90e minuut.
Chańko passt de bal in één keer door. Michels onderschept slim de pass. Koppers is nu in balbezit. Koppers draait met de bal, schiet en ... Prunea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zombies go Schiedam 59%, DTH 41%.
Zombies go Schiedam - DTH 1:16