Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Red Bull Zilina Fc Slovan Pressburg
Chimera Tactiek USP
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 2
51.9 gemiddelde waardering 60.1
formidable Schieten solid
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Render onderschept slim de pass. Render speelt de bal door. Baj rent richting de bal. Baj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Redondo passt de bal met de wreef. Czartoryski rent richting de bal. Czartoryski passt de bal met de wreef. Subiat is nu in balbezit. Subiat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Render, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baj rent richting de bal. Render bereikt de bal nog maar net als eerste. Baj rent richting de bal. Baj draait met de bal, schiet en ... Faltisko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bumberra neemt de hoekschop. Loughlin springt en kopt de bal. Faltisko bokst de bal weg.

17e minuut.
Clemente geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bellamy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jenčo is nu in balbezit. Jenčo draait met de bal, schiet en ... Folytin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Redondo neemt de hoekschop. Subiat kopt de bal weg. Jenčo rent richting de bal. Jenčo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Komár is nu in balbezit. Render tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Komár raakt geblesseerd tijdens het duel. Ţigănaş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Van Assche kopt de bal weg. Bumberra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumberra geeft een lange en hoge pass. Baj maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Clemente geeft de bal voor. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bumberra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Loughlin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Jenčo de bal. Jariega rent richting de bal. Met opzet legt Jenčo zijn tegenspeler op de grond. Jenčo krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Klungelig pakt Bumberra de bal. Bumberra met een sublieme pass. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin haalt uit met een fantastische trap. Faltisko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - Fc Slovan Pressburg 1:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koksov met een snelle inworp. Bellamy is nu in balbezit. Jenčo rent richting de bal. Bellamy geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Szemelyácz kopt de bal weg. Mračka rent richting de bal. Ladič maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ladič naar de kleedkamers voor een vroege douche. Mračka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mračka kan niet meer verder spelen. Pelicarić komt het veld opgelopen. Gostin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Zilina 62%, Fc Slovan Pressburg 38%.
FC Red Bull Zilina - Fc Slovan Pressburg 1:0

56e minuut.
Inworp. Caliman komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Jariega geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caliman met de inworp. Jenčo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenčo schiet op doel. De bal raakt de paal. Bellamy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czartoryski speelt de bal door. Bellamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellamy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Clemente geeft een hoge lob. Gostin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostin probeert naar een medespeler te passen. Baj is nu in balbezit. Baj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Daar is Golub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellamy geeft de bal voor. Jenčo is nu in balbezit. Jenčo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bumberra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szemelyácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemelyácz geeft een hoge lob. Baj springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pelicarić rent richting de bal. Caliman is nu in balbezit. Caliman passt de bal met de wreef. Jenčo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenčo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Zilina 57%, Fc Slovan Pressburg 43%.
FC Red Bull Zilina - Fc Slovan Pressburg 1:0