Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snipers Vištuk Splašené Ovečky
Defenzivna Tactiek sheep
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
32.4 gemiddelde waardering 61.1
zwak Schieten uitmuntend
redelijk Passen formidabel
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Piñas geeft de bal voor. Štoklasa kopt de bal weg. Volpe is nu in balbezit. Volpe draait met de bal, schiet en ... Szeląg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Splašené Ovečky 0:1

10e minuut.
Maso rent richting de bal. Maso passt de bal met de wreef. Teuns met een sublieme pass. Štoklasa heeft problemen om de bal te vangen. Štoklasa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Teuns zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piñas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Volpe de bal. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Szeląg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Splašené Ovečky 0:2

16e minuut.
Volpe heeft problemen om de bal te vangen. Remko rent richting de bal. Volpe verovert de bal door een tackle van achteren. Volpe schiet op doel. Szeląg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Splašené Ovečky 0:3

20e minuut.
Piñas rent richting de bal. Piñas passt de bal in één keer door. Teuns bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns geeft de bal voor. Volpe springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Splašené Ovečky 0:4

25e minuut.
Remko kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Štoklasa de bal onder controle te krijgen. Maso bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Szeląg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Maso passt de bal in één keer door. Daar is Teuns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teuns met een sublieme pass. Volpe heeft problemen om de bal te vangen. Volpe schiet op doel. Szeląg bokst de bal weg.

31e minuut.
Teuns probeert naar een medespeler te passen. Piñas rent richting de bal. Piñas geeft de bal voor. Volpe is nu in balbezit. Volpe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Remko met een sublieme pass. Piñas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teuns speelt de bal door. Maso geeft een lange en hoge pass. Volpe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rusinák met een snelle inworp. Piñas is nu in balbezit. Piñas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Volpe de bal. Volpe draait met de bal, schiet en ... Szeląg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Piñas speelt de bal door. Maso speelt de bal door. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Rinčo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Splašené Ovečky 0:5

42e minuut.
Teuns met een snelle inworp. Piñas geeft een lange en hoge pass. Volpe rent richting de bal. Volpe draait met de bal, schiet en ... Szeląg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Splašené Ovečky 0:6

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szeląg met een harde bal richting middenveld. Teuns kopt de bal weg. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Szeląg bokst de bal weg. Daar is Rinčo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De bal rolt over de achterlijn. Szeląg trapt de bal weg. Maso kopt de bal weg. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Szeląg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snipers Vištuk 85%, Splašené Ovečky 15%.
Snipers Vištuk - Splašené Ovečky 0:6

55e minuut.
Teuns passt de bal in één keer door. Daar is De Bruyne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Bruyne geeft de bal voor. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Splašené Ovečky 0:7

59e minuut.
Daar is Lukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Závadník onderschept slim de pass. Závadník probeert naar een medespeler te passen. Volpe rent richting de bal. Volpe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De bal rolt over de achterlijn. Chyba komt het veld opgelopen. Rapák komt het veld opgelopen. Szeląg trapt de bal weg. Teuns met een sublieme pass. Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas geeft een hoge lob. Chyba maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Frajkor bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruyne verovert de bal door een tackle van achteren. De Bruyne passt de bal zonder na te denken. Chyba rent richting de bal. Chyba schiet op doel. Szeląg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Splašené Ovečky 0:8

68e minuut.
Klungelig pakt Piñas de bal. Piñas passt de bal met de wreef. Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Splašené Ovečky 0:9

70e minuut.
Ribka passt de bal zonder na te denken. Rabich geeft een lange en hoge pass. Chyba kopt de bal weg. Rapák is nu in balbezit. Rapák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Závadník geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lančák de bal onder controle te krijgen. Maso speelt de bal door. Chyba is nu in balbezit. Chyba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Szeląg trapt de bal weg. Teuns kopt de bal weg. Klungelig pakt Chyba de bal. Chyba haalt uit met een fantastische trap. Szeląg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Splašené Ovečky 0:10

76e minuut.
De Bruyne geeft een lange en hoge pass. Chyba rent richting de bal. Maso met een sublieme pass. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba draait met de bal, schiet en ... Szeląg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Szeląg speelt de bal door. Piñas kopt de bal weg. Chyba rent richting de bal. Chyba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Splašené Ovečky 0:11

80e minuut.
De Bruyne geeft een lange en hoge pass. Maso rent richting de bal. Maso passt de bal in één keer door. Rapák is nu in balbezit. Rapák haalt uit met een fantastische trap. Szeląg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Remko rent richting de bal. Chyba verovert de bal door een tackle van achteren. Chyba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Splašené Ovečky 0:12

84e minuut.
Maso speelt de bal door. Rapák rent richting de bal. Závadník bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák onderschept slim de pass. Rapák draait met de bal, schiet en ... Szeląg bokst de bal weg. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
De Bruyne heeft problemen om de bal te vangen. De Bruyne speelt de bal door. Piñas is nu in balbezit. Piñas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Maso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maso geeft de bal voor. Daar is Ribka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyba rent richting de bal. Chyba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Remko geeft de bal voor. Teuns met een sublieme pass. Piñas is nu in balbezit. Piñas geeft een hoge lob. Chyba maakt een snoekduik en kopt de bal. Szeląg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snipers Vištuk 81%, Splašené Ovečky 19%.
Snipers Vištuk - Splašené Ovečky 0:12