Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK-JANKA FC Lastomír
SILVER Tactiek MA343
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Bauts probeert naar een medespeler te passen. Ausanio geeft de bal voor. Tuấn Thành kopt de bal weg. Gollum is nu in balbezit. Gollum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ausanio geeft een hoge lob. Tuấn Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Thành draait met de bal, schiet en ... Sojka probeert wanhopig de bal te grijpen. Šulej probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Lastomír 1:0

16e minuut.
Ausanio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alfino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furacão probeert naar een medespeler te passen. Mazur geeft een hoge lob. Tuấn Thành krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Furacão met een sublieme pass. Mazur probeert naar een medespeler te passen. Gollum is nu in balbezit. Gollum haalt uit met een fantastische trap. Sojka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Lastomír 2:0

33e minuut.
Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small passt de bal zonder na te denken. Lippke rent richting de bal. Gollum is nu in balbezit. Gollum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Lastomír 3:0

37e minuut.
Felc geeft de bal voor. Stucki kopt de bal weg. Ausanio kan de bal niet met de borst controleren. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 62%, FC Lastomír 38%.
FK-JANKA - FC Lastomír 3:0

63e minuut.
Furacão heeft problemen om de bal te vangen. Massot is nu in balbezit. Massot passt de bal met de wreef. Small is nu in balbezit. Small schiet op doel. Kniaź probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Stucki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Furacão is nu in balbezit. Furacão passt de bal met de wreef. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Stucki geeft een lange en hoge pass. Labancz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz onderschept slim de pass. Díaz schiet op doel. Kniaź maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FC Lastomír 3:1

75e minuut.
Alfino geeft de bal voor. Babulewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gollum is nu in balbezit. Gollum draait met de bal, schiet en ... Sojka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Inworp. Pränting komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Lippke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippke passt de bal met de wreef. Díaz met een sublieme pass. Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting draait met de bal, schiet en ... Kniaź verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paganel rent richting de bal. Paganel schiet op doel. Kniaź verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 45%, FC Lastomír 55%.
FK-JANKA - FC Lastomír 3:1