Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK BA RENDEZ NUFC Sliač
SOS Tactiek Novy system
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 57.9
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Klungelig pakt Stănică de bal. Stănică speelt de bal door. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel. Bartual werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - NUFC Sliač 1:0

18e minuut.
Belasz speelt de bal door. Skupeň rent richting de bal. Skupeň geeft een lange en hoge pass. Kidala springt en kopt de bal. Helbik probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Budíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski is nu in balbezit. Furiga begaat een overtreding. Furiga krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Budíšek passt de bal in één keer door. Daar is Belasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belasz geeft een hoge lob. Skupeň geeft de bal voor. Furiga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK BA RENDEZ - NUFC Sliač 1:1

31e minuut.
Kaniš geeft de bal voor. Klungelig pakt Kidala de bal. Couto is nu in balbezit. Kidala verovert de bal door een tackle van achteren. Kidala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kidala schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bobeş de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skupeň neemt de hoekschop. Kidala krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Skupeň met een snelle inworp. Belasz is nu in balbezit. Belasz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Buján de bal onder controle te krijgen. Kidala springt en kopt de bal. Helbik bokst de bal weg.

43e minuut.
Kaniš geeft de bal voor. Kidala heeft problemen om de bal te vangen. Furiga rent richting de bal. Furiga haalt uit met een fantastische trap. Helbik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 71%, NUFC Sliač 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK BA RENDEZ - NUFC Sliač 1:1

54e minuut.
Klungelig pakt Belasz de bal. Stănică rent richting de bal. Stănică geeft een hoge lob. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Bartual verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Belasz rent richting de bal. Kidala bereikt de bal nog maar net als eerste. Belasz rent richting de bal. Kidala is nu in balbezit. Kidala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Budíšek speelt de bal door. Belasz met een sublieme pass. Skupeň bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupeň geeft een lange en hoge pass. Kidala maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Helbik speelt de bal door. Stănică kopt de bal weg. Valčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie verovert de bal door een tackle van achteren. Ovedenie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Furiga passt de bal met de wreef. Skupeň bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupeň speelt de bal door. Kidala rent richting de bal. Kidala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Skupeň is nu in balbezit. Skupeň passt de bal zonder na te denken. Kidala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidala haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Kaniš probeert naar een medespeler te passen. Skupeň geeft de bal voor. Remacle heeft problemen om de bal te vangen. Kidala rent richting de bal. Kidala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 63%, NUFC Sliač 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK BA RENDEZ - NUFC Sliač 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Ovedenie passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gasnier de bal. Gasnier passt de bal met de wreef. Stănică is nu in balbezit. Stănică draait met de bal, schiet en ... Bartual bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 58%, NUFC Sliač 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK BA RENDEZ - NUFC Sliač 1:1

108e minuut.
Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Belasz verovert de bal door een tackle van achteren. Belasz passt de bal met de wreef. Skupeň rent richting de bal. Skupeň geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

118e minuut.
Daar is Stănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaniš probeert naar een medespeler te passen. Skupeň geeft een lange en hoge pass. Kidala rent richting de bal. Kidala schiet op doel. Helbik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 77%, NUFC Sliač 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK BA RENDEZ - NUFC Sliač 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Kidala zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Helbik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Stănică kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bartual werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - NUFC Sliač 2:1
---
Furiga legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
---
Ovedenie neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bartual bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Skupeň neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Soldini Bozzi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - NUFC Sliač 3:1
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Belasz neemt zijn aanloop. Helbik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - NUFC Sliač 3:2
---
Buján neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bartual maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - NUFC Sliač 4:2
---