Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MFK K0ŠICE kridla sovietov KGB
343 Tactiek T-34
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 56.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


13e minuut.
Spaić is nu in balbezit. Spaić passt de bal in één keer door. Ďura rent richting de bal. Ďura geeft de bal voor. Dowgwiłło maakt een snoekduik en kopt de bal. Velcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garello kopt de bal weg. Vanek rent richting de bal. Vanek passt de bal met de wreef. Gazdík is nu in balbezit. Gazdík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kurzentsov verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzentsov met een sublieme pass. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis draait met de bal, schiet en ... Vajdina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK K0ŠICE - kridla sovietov KGB 0:1

30e minuut.
Koszucki speelt de bal door. Latocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Latocha passt de bal met de wreef. Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Hrbal rent richting de bal. Hariton onderschept slim de pass. Hariton probeert naar een medespeler te passen. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Latocha kopt de bal weg. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Krejč zijn tegenspeler op de grond. Krejč krijgt een gele kaart. Zheltonos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Latocha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zheltonos springt en kopt de bal. Vajdina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK K0ŠICE - kridla sovietov KGB 0:2

37e minuut.
Krejč is nu in balbezit. Zheltonos verovert de bal door een tackle van achteren. Zheltonos passt de bal met de wreef. Tziolis rent richting de bal. Tziolis draait met de bal, schiet en ... Vajdina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Estacio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK K0ŠICE 51%, kridla sovietov KGB 49%.
MFK K0ŠICE - kridla sovietov KGB 0:2

46e minuut.
Contreras geeft de bal voor. Rupčík is nu in balbezit. Garello begaat een overtreding. Garello krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Contreras passt de bal zonder na te denken. Hariton probeert naar een medespeler te passen. Tziolis rent richting de bal. Tziolis schiet op doel. Vajdina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK K0ŠICE - kridla sovietov KGB 0:3

58e minuut.
Kolodin geeft de bal voor. Gazdík met een sublieme pass. Vanek is nu in balbezit. Vanek geeft de bal voor. Dowgwiłło springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dowgwiłło is nu in balbezit. Garello verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gazdík. Gazdík krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Vanek probeert naar een medespeler te passen. Ďura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďura geeft een hoge lob. Dowgwiłło springt en kopt de bal. Velcea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK K0ŠICE - kridla sovietov KGB 1:3

79e minuut.
Vajdina speelt de bal door. Hariton controleert de bal met de borst. Hariton passt de bal met de wreef. Tziolis is nu in balbezit. Tziolis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Daar is Garello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garello geeft de bal voor. Hunter heeft problemen om de bal te vangen. Tziolis verovert de bal door een tackle van achteren. Tziolis draait met de bal, schiet en ... Vajdina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK K0ŠICE - kridla sovietov KGB 1:4

85e minuut.
Bernacki komt het veld opgelopen. Koncový komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK K0ŠICE 44%, kridla sovietov KGB 56%.
MFK K0ŠICE - kridla sovietov KGB 1:4