Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slávia Bardejov LISTERINE WATER
alt Tactiek WATER
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
0 Doelpogingen 24
9 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
43.2 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten excellent
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


10e minuut.
Rijo rent richting de bal. Rijo passt de bal met de wreef. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... Dakessyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:1

14e minuut.
Rijo passt de bal zonder na te denken. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedinák maakt een afschuwelijke overtreding. Toledo Fernández raakt geblesseerd tijdens het duel. Râlea komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández passt de bal met de wreef. Teroitich rent richting de bal. Teroitich draait met de bal, schiet en ... Dakessyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:2

23e minuut.
Toledo Fernández is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baier. Toledo Fernández is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Râlea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Toledo Fernández maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Râlea is nu in balbezit. Râlea passt de bal in één keer door. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:3

29e minuut.
Bani rent richting de bal. Râlea onderschept slim de pass. Râlea geeft een hoge lob. Teroitich krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:4

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Guillén met de inworp. Râlea met een sublieme pass. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich draait met de bal, schiet en ... Dakessyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Klungelig pakt Jedinák de bal. Toledo Fernández rent richting de bal. Met opzet legt Jedinák zijn tegenspeler op de grond. Jedinák krijgt een gele kaart. Toledo Fernández is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Râlea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Toledo Fernández springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rijo verovert de bal door een tackle van achteren. Rijo geeft een lange en hoge pass. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich haalt uit met een fantastische trap. Dakessyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávia Bardejov 55%, LISTERINE WATER 45%.
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:5

49e minuut.
Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka onderschept slim de pass. Kostka geeft een lange en hoge pass. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... Dakessyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Teroitich rent richting de bal. Teroitich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:6

55e minuut.
Rijo speelt de bal door. Klungelig pakt Toledo Fernández de bal. Teroitich rent richting de bal. Teroitich draait met de bal, schiet en ... Dakessyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:7

59e minuut.
Toledo Fernández kopt de bal weg. Daar is Teroitich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jedinák maakt een afschuwelijke overtreding. Jedinák krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Oprescu geeft een lange en hoge pass. Ciuciła geeft de bal voor. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. Dakessyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:8

66e minuut.
Toledo Fernández rent richting de bal. Fritzka begaat een overtreding. Toledo Fernández is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Râlea met een snel genomen vrije trap. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toledo Fernández is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toledo Fernández kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:9

68e minuut.
Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández passt de bal zonder na te denken. Teroitich heeft problemen om de bal te vangen. Teroitich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:10

69e minuut.
Krużycki rent richting de bal. Kostka met een sublieme pass. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła geeft een lange en hoge pass. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quang Vũ neemt de hoekschop. Klungelig pakt Oprescu de bal. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich schiet op doel. Dakessyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Hřebíček passt de bal in één keer door. Rijo is nu in balbezit. Rijo probeert naar een medespeler te passen. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Kostka onderschept slim de pass. Kostka geeft een hoge lob. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:11

78e minuut.
Hanuščin heeft problemen om de bal te vangen. Râlea onderschept slim de pass. Râlea met een sublieme pass. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. Dakessyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:12

86e minuut.
Baier geeft een lange en hoge pass. Daar is Parot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parot geeft de bal voor. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Toledo Fernández is nu in balbezit. Filyo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toledo Fernández raakt geblesseerd tijdens het duel. Rijo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández geeft een lange en hoge pass. Teroitich rent richting de bal. Teroitich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávia Bardejov 52%, LISTERINE WATER 48%.
Slávia Bardejov - LISTERINE WATER 0:13