Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK INTER BA FC Magľajs Trstená
Vitara Tactiek TRX
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 4
46.8 gemiddelde waardering 58.5
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Ergüneş met een sublieme pass. Kapłański is nu in balbezit. do Espírito Santo verovert de bal door een tackle van achteren. Berendoncks rent richting de bal. Berendoncks haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Lončar geeft de bal voor. Kapłański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López Duque rent richting de bal. Việt Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Berendoncks geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. do Espírito Santo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Papuc is nu in balbezit. Việt Khoa verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Khoa passt de bal zonder na te denken. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dobrzyński trapt de bal weg. Kuqi kopt de bal weg. Daar is Berendoncks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendoncks haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Klungelig pakt Berendoncks de bal. Berendoncks met een sublieme pass. Mercante is nu in balbezit. Việt Khoa onderschept slim de pass. Việt Khoa draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Laska rent richting de bal. Laska geeft een lange en hoge pass. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - FC Magľajs Trstená 1:0

23e minuut.
Kuqi passt de bal met de wreef. Berendoncks is nu in balbezit. Berendoncks passt de bal in één keer door. López Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. López Duque draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Buitenspel voor Ergüneş. Goede buitenspelval van de verdediging. Hetényi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. López Duque is nu in balbezit. López Duque geeft de bal voor. Việt Khoa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK INTER BA - FC Magľajs Trstená 1:1

26e minuut.
do Espírito Santo onderschept slim de pass. do Espírito Santo passt de bal in één keer door. López Duque rent richting de bal. López Duque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - FC Magľajs Trstená 1:2

35e minuut.
Collauto rent richting de bal. Collauto met een sublieme pass. Ponce is nu in balbezit. Việt Khoa onderschept slim de pass. Việt Khoa draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Papuc rent richting de bal. Việt Khoa onderschept slim de pass. Việt Khoa passt de bal in één keer door. do Espírito Santo heeft problemen om de bal te vangen. do Espírito Santo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hetényi met een snelle inworp. López Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. López Duque probeert naar een medespeler te passen. Việt Khoa is nu in balbezit. Việt Khoa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK INTER BA 80%, FC Magľajs Trstená 20%.
FK INTER BA - FC Magľajs Trstená 1:2

48e minuut.
Šviha bereikt de bal nog maar net als eerste. Šviha passt de bal in één keer door. López Duque is nu in balbezit. Việt Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - FC Magľajs Trstená 1:3

52e minuut.
Mercante bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendoncks onderschept slim de pass. Berendoncks passt de bal zonder na te denken. Việt Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Berendoncks geeft een hoge lob. López Duque rent richting de bal. Mercante probeert naar een medespeler te passen. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - FC Magľajs Trstená 1:4

56e minuut.
Berendoncks probeert naar een medespeler te passen. López Duque is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Venuti. López Duque raakt geblesseerd tijdens het duel. Berendoncks komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Berendoncks passt de bal zonder na te denken. Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi geeft een lange en hoge pass. López Duque is nu in balbezit. López Duque schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. López Duque geeft een lange en hoge pass. Việt Khoa maakt een snoekduik en kopt de bal. Dobrzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - FC Magľajs Trstená 1:5

65e minuut.
Berendoncks speelt de bal door. do Espírito Santo is nu in balbezit. Ipnar begaat een overtreding. Ipnar krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Hetényi kopt de bal weg. López Duque rent richting de bal. López Duque geeft een lange en hoge pass. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
López Duque passt de bal in één keer door. Hetényi rent richting de bal. Hetényi passt de bal zonder na te denken. López Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. López Duque draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński bokst de bal weg.

85e minuut.
Laska passt de bal zonder na te denken. Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponce. Hetényi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berendoncks komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Việt Khoa is nu in balbezit. Việt Khoa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK INTER BA 65%, FC Magľajs Trstená 35%.
FK INTER BA - FC Magľajs Trstená 1:5