Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK TIRO Košice As Trenčín
skuska Tactiek BuchtovaNemessis
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
60 gemiddelde waardering 63.4
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Rennell passt de bal in één keer door. Szalay is nu in balbezit. Dadaşov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dadaşov krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Škrobák geeft een hoge lob. Montero is nu in balbezit. Doesburg maakt een afschuwelijke overtreding. Doesburg is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Montero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Filczyk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Opálek heeft problemen om de bal te vangen. Opálek geeft de bal voor. Daar is Şoneriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoneriu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - As Trenčín 1:0

9e minuut.
Delgado rent richting de bal. Montero is nu in balbezit. Galo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montero raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Montero neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Selepek bokst de bal weg. Daar is Rennell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Montero geeft een hoge lob. Rennell onderschept slim de pass. Szalay geeft een lange en hoge pass. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... Romančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - As Trenčín 2:0

26e minuut.
Rosales is nu in balbezit. Kubala verovert de bal door een tackle van achteren. Kubala geeft de bal voor. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Romaniello is nu in balbezit. Romaniello geeft een hoge lob. Rennell probeert de bal met de borst te controleren. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Selepek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero schiet op doel. Selepek bokst de bal weg.

32e minuut.
Škrobák passt de bal zonder na te denken. Béreš rent richting de bal. Béreš probeert naar een medespeler te passen. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ... Selepek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Ondráš passt de bal in één keer door. Szalay is nu in balbezit. Szalay geeft de bal voor. Rosales rent richting de bal. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Romančík bokst de bal weg.

39e minuut.
Filczyk geeft de bal voor. Montero rent richting de bal. Klungelig pakt Montero de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... Selepek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - As Trenčín 2:1

45e minuut.
Dadaşov rent richting de bal. Dadaşov passt de bal in één keer door. Škrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobák geeft de bal voor. Montero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK TIRO Košice - As Trenčín 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK TIRO Košice 71%, As Trenčín 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK TIRO Košice - As Trenčín 2:2

48e minuut.
Matem geeft de bal voor. Rennell kopt de bal weg. Daar is Škrobák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... Romančík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Romaniello is nu in balbezit. Romaniello geeft een lange en hoge pass. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - As Trenčín 2:3

52e minuut.
Opálek passt de bal met de wreef. Filczyk is nu in balbezit. Filczyk probeert naar een medespeler te passen. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel. Selepek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Dadaşov geeft een hoge lob. Śperniak kopt de bal weg. Béreš geeft de bal voor. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ... Selepek bokst de bal weg. Rennell met een sublieme pass. Galo probeert naar een medespeler te passen. Filczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filczyk geeft een lange en hoge pass. Montero springt en kopt de bal. Selepek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Dadaşov passt de bal zonder na te denken. Janek rent richting de bal. Janek geeft een hoge lob. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Romaniello onderschept slim de pass. Škrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szalay krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Ondráš is nu in balbezit. Filczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Filczyk probeert naar een medespeler te passen. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... Selepek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel. De bal raakt de paal. Rennell verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK TIRO Košice 58%, As Trenčín 42%.
FK TIRO Košice - As Trenčín 2:3