Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biebers team Los ganadores FC
go go Tactiek Havran
46% Balbezit 54%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 55.8
solide Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Stako verovert de bal door een tackle van achteren. Stako speelt de bal door. Mondolin probeert naar een medespeler te passen. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Los ganadores FC 0:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mondolin met de inworp. Solner geeft een lange en hoge pass. Cresti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Los ganadores FC 0:2

16e minuut.
Năftănăilă geeft de bal voor. Daar is Cresti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lobue is nu in balbezit. Cresti verovert de bal door een tackle van achteren. Cresti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Drăgan met een sublieme pass. Solner probeert naar een medespeler te passen. Mondolin probeert naar een medespeler te passen. Balciar geeft een hoge lob. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal. Grigorescu bokst de bal weg. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtean geeft een hoge lob. Solner speelt de bal door. Mondolin is nu in balbezit. Mondolin geeft een hoge lob. Grigorescu bokst de bal weg.

20e minuut.
Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan met een sublieme pass. Năftănăilă geeft een lange en hoge pass. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal. Grigorescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mondolin probeert naar een medespeler te passen. Cresti rent richting de bal. Met opzet legt Bezdolniy zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bezdolniy moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bezdolniy schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Mondolin is nu in balbezit. Mondolin geeft de bal voor. Cresti is nu in balbezit. Cresti haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Los ganadores FC 0:3

31e minuut.
Curtean geeft een lange en hoge pass. Năftănăilă probeert naar een medespeler te passen. Balciar speelt de bal door. Cresti is nu in balbezit. Cresti haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Violanti is nu in balbezit. Solner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Violanti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Silvestre met een snel genomen vrije trap. Kwapisz met een sublieme pass. Drăgan speelt de bal door. Daar is Cresti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cresti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Solner passt de bal zonder na te denken. Năftănăilă probeert naar een medespeler te passen. Cresti is nu in balbezit. Cresti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Los ganadores FC 0:4

38e minuut.
Mondolin kopt de bal weg. Balciar heeft problemen om de bal te vangen. Balciar passt de bal zonder na te denken. Cresti rent richting de bal. Cresti schiet op doel. Grigorescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Balciar heeft problemen om de bal te vangen. Balciar probeert naar een medespeler te passen. Mondolin is nu in balbezit. Mondolin geeft de bal voor. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biebers team 87%, Los ganadores FC 13%.
FC Biebers team - Los ganadores FC 0:4

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mondolin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solner geeft een hoge lob. Cresti krijgt zijn hoofd ertegen. Grigorescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Los ganadores FC 0:5

51e minuut.
Drăgan met een sublieme pass. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă geeft een lange en hoge pass. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal. Grigorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Los ganadores FC 0:6

52e minuut.
Inworp. Mondolin met de inworp. Balciar rent richting de bal. Balciar geeft een lange en hoge pass. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Balciar speelt de bal door. Mondolin rent richting de bal. Mondolin passt de bal in één keer door. Cresti is nu in balbezit. Cresti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Los ganadores FC 0:7

63e minuut.
Năftănăilă passt de bal zonder na te denken. Balciar probeert naar een medespeler te passen. Solner heeft problemen om de bal te vangen. Solner geeft een lange en hoge pass. Cresti is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Los ganadores FC 0:8

64e minuut.
Rober rent richting de bal. Balciar onderschept slim de pass. Balciar speelt de bal door. Cresti is nu in balbezit. Cresti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Balciar speelt de bal door. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă passt de bal zonder na te denken. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti draait met de bal, schiet en ... Grigorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Inworp. Năftănăilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drăgan geeft de bal voor. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal. Grigorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Los ganadores FC 0:9

68e minuut.
Stako bereikt de bal nog maar net als eerste. Stako geeft een lange en hoge pass. Lobue heeft problemen om de bal te vangen. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti schiet op doel. Grigorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Los ganadores FC 0:10

72e minuut.
Balciar geeft een lange en hoge pass. Năftănăilă kopt de bal weg. Lobue probeert naar een medespeler te passen. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Solner speelt de bal door. Dascălu verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stako zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mondolin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Drăgan speelt de bal door. Balciar rent richting de bal. Balciar passt de bal zonder na te denken. Cresti rent richting de bal. Cresti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cresti passt de bal zonder na te denken. Silvestre rent richting de bal. Balciar verovert de bal door een tackle van achteren. Balciar haalt uit met een fantastische trap. Daar is Dascălu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Solner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mondolin de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dascălu. Dascălu krijgt een gele kaart. Mondolin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mondolin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cresti springt en kopt de bal. Grigorescu bokst de bal weg.

85e minuut.
Curtean rent richting de bal. Năftănăilă onderschept slim de pass. Năftănăilă probeert naar een medespeler te passen. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Năftănăilă met een sublieme pass. Lobue rent richting de bal. Cresti verovert de bal door een tackle van achteren. Cresti schiet op doel. Grigorescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - Los ganadores FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biebers team 82%, Los ganadores FC 18%.
FC Biebers team - Los ganadores FC 0:11