Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTAK TAZ TRNAVA CF Barcelona
dw sokker tactic Tactiek messi3
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
49.9 gemiddelde waardering 64.8
good Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen outstanding


5e minuut.
Duch rent richting de bal. Duch geeft een hoge lob. Avetissyan probeert naar een medespeler te passen. Witucki is nu in balbezit. Witucki draait met de bal, schiet en ... Borg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Zborovský kopt de bal weg. Zloduch is nu in balbezit. Zloduch geeft een lange en hoge pass. Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar draait met de bal, schiet en ... Borg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Sblendorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan verovert de bal door een tackle van achteren. Avetissyan passt de bal in één keer door. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki draait met de bal, schiet en ... Borg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kyseľ de bal. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Haluška is nu in balbezit. Pärtel is nu in balbezit. Haluška onderschept slim de pass. Haluška geeft de bal voor. Ungureanu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan geeft een lange en hoge pass. Sblendorio heeft problemen om de bal te vangen. Borg probeert naar een medespeler te passen. Pašek kopt de bal weg. Borg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kielar rent richting de bal. Avetissyan speelt de bal door. Witucki is nu in balbezit. Witucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - CF Barcelona 0:1

37e minuut.
Zloduch verovert de bal door een tackle van achteren. Zloduch probeert naar een medespeler te passen. Jakopčan heeft problemen om de bal te vangen. Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel. Logar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Pärtel kan de bal niet met de borst controleren. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärtel begaat een overtreding. Pärtel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK TAZ TRNAVA 48%, CF Barcelona 52%.
SPARTAK TAZ TRNAVA - CF Barcelona 0:1

46e minuut.
Sotero komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Vojtas onderschept slim de pass. Pašek is nu in balbezit. Pašek speelt de bal door. Kielar rent richting de bal. Kielar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanke komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Contis komt het veld opgelopen. Bedryj komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Vojtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojtas geeft een hoge lob. Haluška speelt de bal door. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Contis rent richting de bal. Contis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPARTAK TAZ TRNAVA - CF Barcelona 1:1

79e minuut.
Kielar controleert de bal met de borst. Cherubino geeft een hoge lob. Contis bereikt de bal nog maar net als eerste. Contis draait met de bal, schiet en ... Logar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - CF Barcelona 2:1

81e minuut.
Inworp. Avetissyan met de inworp. Pašek geeft de bal voor. Kielar springt en kopt de bal. Borg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPARTAK TAZ TRNAVA - CF Barcelona 2:2

85e minuut.
Duch geeft een hoge lob. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan passt de bal met de wreef. Witucki rent richting de bal. Witucki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK TAZ TRNAVA 62%, CF Barcelona 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPARTAK TAZ TRNAVA - CF Barcelona 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Avetissyan is nu in balbezit. Avetissyan passt de bal in één keer door. Kielar rent richting de bal. Kielar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - CF Barcelona 2:3

97e minuut.
Zborovský geeft een hoge lob. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan probeert naar een medespeler te passen. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

99e minuut.
Kielar is nu in balbezit. Kielar passt de bal in één keer door. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan schiet op doel. Borg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - CF Barcelona 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK TAZ TRNAVA 56%, CF Barcelona 44%.
SPARTAK TAZ TRNAVA - CF Barcelona 2:4

108e minuut.
Pärtel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avetissyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan passt de bal in één keer door. Witucki is nu in balbezit. Witucki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - CF Barcelona 2:5

109e minuut.
Witucki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stanke. Witucki raakt geblesseerd tijdens het duel. Pašek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Witucki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

113e minuut.
Daar is Kyseľ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan is nu in balbezit. Avetissyan draait met de bal, schiet en ... Borg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

116e minuut.
Avetissyan met een sublieme pass. Sotero is nu in balbezit. Witucki onderschept slim de pass. Witucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - CF Barcelona 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK TAZ TRNAVA 50%, CF Barcelona 50%.
SPARTAK TAZ TRNAVA - CF Barcelona 2:6