Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Mladosť Myjava PlastovFC
Votrubek Tactiek def1+
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 62.3
very good Schieten formidable
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Mondillo geeft een lange en hoge pass. Bertrand-Demanes heeft problemen om de bal te vangen. Kotecki is nu in balbezit. Kotecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - PlastovFC 0:1

19e minuut.
Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik passt de bal met de wreef. Kotecki speelt de bal door. Nevis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Walter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik passt de bal zonder na te denken. Nevis is nu in balbezit. Nevis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ogrodnik kopt de bal weg. Kotecki is nu in balbezit. Bollaín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotecki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kotecki kan niet meer verder spelen. Żurawek komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Morong neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Grumezea bokst de bal weg.

23e minuut.
Mondillo rent richting de bal. Mondillo passt de bal in één keer door. Nevis speelt de bal door. Daar is Żurawek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żurawek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Bekrem verovert de bal door een tackle van achteren. Bekrem met een sublieme pass. Flis is nu in balbezit. Nevis onderschept slim de pass. Nevis schiet op doel. Grumezea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Opolski verovert de bal door een tackle van achteren. Lokman probeert naar een medespeler te passen. Walter speelt de bal door. Peregudovas is nu in balbezit. Peregudovas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Flis verovert de bal door een tackle van achteren. Flis met een sublieme pass. Szeląg is nu in balbezit. Szeląg geeft een hoge lob. Leśniowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Lucchesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Bertrand-Demanes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogrodnik met een snelle inworp. Żurawek is nu in balbezit. Żurawek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mondillo kopt de bal weg. Nevis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevis probeert naar een medespeler te passen. Żurawek is nu in balbezit. Żurawek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Morong passt de bal in één keer door. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawek passt de bal in één keer door. Nevis is nu in balbezit. Nevis draait met de bal, schiet en ... Grumezea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mladosť Myjava 69%, PlastovFC 31%.
FK Mladosť Myjava - PlastovFC 0:1

46e minuut.
Morong met een sublieme pass. Nevis heeft problemen om de bal te vangen. Nevis passt de bal met de wreef. Żurawek heeft problemen om de bal te vangen. Żurawek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Leśniowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peregudovas de bal. Mondillo probeert naar een medespeler te passen. Nevis is nu in balbezit. Nevis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Morong verovert de bal door een tackle van achteren. Morong probeert naar een medespeler te passen. Mondillo probeert naar een medespeler te passen. Nevis heeft problemen om de bal te vangen. Nevis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - PlastovFC 0:2

50e minuut.
Nevis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gadzhev komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Niiniviita geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogrodnik met de inworp. Żurawek is nu in balbezit. Żurawek draait met de bal, schiet en ... Grumezea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Lokman is nu in balbezit. Lokman passt de bal met de wreef. Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik geeft de bal voor. Gadzhev is nu in balbezit. Grumezea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Gadzhev heeft problemen om de bal te vangen. Bollaín bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mondillo krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bessenyei komt het veld opgelopen. Hlavný komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gadzhev geeft een hoge lob. Bessenyei rent richting de bal. Bessenyei passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Żurawek de bal. Żurawek haalt uit met een fantastische trap. Grumezea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Bekrem rent richting de bal. Bekrem geeft een hoge lob. Gadzhev probeert naar een medespeler te passen. Żurawek rent richting de bal. Żurawek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Flis rent richting de bal. Gadzhev verovert de bal door een tackle van achteren. Gadzhev draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladosť Myjava - PlastovFC 0:3

89e minuut.
Morong passt de bal zonder na te denken. Bessenyei probeert naar een medespeler te passen. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bertrand-Demanes de bal onder controle te krijgen. Paal! Grumezea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mladosť Myjava 66%, PlastovFC 34%.
FK Mladosť Myjava - PlastovFC 0:3