Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olymp Levice Myjavskí Kopaničiari
debakel :( Tactiek Myjavské koléčko
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 55.2
excellent Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


11e minuut.
Beblavý passt de bal zonder na te denken. Zdinák bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bumbera. Bumbera krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Tyburski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sajna de bal onder controle te krijgen. Gall probeert naar een medespeler te passen. Miraflores rent richting de bal. Miraflores haalt uit met een fantastische trap. Nitecki bokst de bal weg.

13e minuut.
Gall probeert naar een medespeler te passen. Roháč rent richting de bal. Zdinák rent richting de bal. Roháč verovert de bal door een tackle van achteren. Roháč schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Hajtinger passt de bal met de wreef. Roháč is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plesa. Plesa krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Tyburski verovert de bal door een tackle van achteren. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krejčí. Krejčí krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Adamcsik passt de bal met de wreef. Daar is Zdinák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdinák passt de bal zonder na te denken. Miraflores rent richting de bal. Miraflores schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Plesa probeert naar een medespeler te passen. Tyburski is nu in balbezit. Tyburski passt de bal met de wreef. Bowles is nu in balbezit. Bowles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Plesa de bal. Plesa passt de bal in één keer door. Miraflores rent richting de bal. Miraflores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - Myjavskí Kopaničiari 1:0

37e minuut.
Daar is Beblavý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roháč is nu in balbezit. Zdinák schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zdinák krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olymp Levice 42%, Myjavskí Kopaničiari 58%.
Olymp Levice - Myjavskí Kopaničiari 1:0

49e minuut.
Tyburski passt de bal zonder na te denken. Adamcsik rent richting de bal. Miraflores rent richting de bal. Miraflores draait met de bal, schiet en ... Nitecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - Myjavskí Kopaničiari 2:0

54e minuut.
Hajtinger kan de bal niet met de borst controleren. Tyburski is nu in balbezit. Hajtinger maakt een afschuwelijke overtreding. Hajtinger krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Schicker verovert de bal door een tackle van achteren. Bumbera is nu in balbezit. Bumbera passt de bal in één keer door. Roháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Roháč haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beblavý heeft problemen om de bal te vangen. Bumbera onderschept slim de pass. Bumbera geeft de bal voor. Volanský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Tondra krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - Myjavskí Kopaničiari 2:1

75e minuut.
Adamcsik is nu in balbezit. Adamcsik geeft een lange en hoge pass. Gall probeert de bal met de borst te controleren. Miraflores bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraflores schiet op doel. Nitecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Hiko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tyburski. Hiko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hiko met een snel genomen vrije trap. Roháč maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kociha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Halula de bal. Plesa is nu in balbezit. Daar is Plesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plesa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olymp Levice 46%, Myjavskí Kopaničiari 54%.
Olymp Levice - Myjavskí Kopaničiari 2:1