Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borovce 1.FC Dolní Kutálci
B Tactiek 2023 Repre ATT
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
48.1 gemiddelde waardering 55.6
matig Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera met een sublieme pass. Holecz rent richting de bal. Dubreuil onderschept slim de pass. Dubreuil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Shirazi is nu in balbezit. Shirazi geeft een hoge lob. Dubreuil kopt de bal weg. Priolo is nu in balbezit. Priolo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Dubreuil passt de bal in één keer door. Štafárik geeft een hoge lob. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kovalenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Shirazi de bal. Corbu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corbu krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Subirats met een harde bal richting middenveld. Štafárik geeft de bal voor. Priolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Priolo draait met de bal, schiet en ... Subirats maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ďatel passt de bal zonder na te denken. Shirazi probeert naar een medespeler te passen. Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil draait met de bal, schiet en ... Subirats werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - 1.FC Dolní Kutálci 0:1

12e minuut.
Kovalenko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štafárik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shirazi geeft de bal voor. Daar is Holecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Kovalenko probeert naar een medespeler te passen. Rico rent richting de bal. Rico geeft een lange en hoge pass. Štafárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Štafárik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Priolo onderschept slim de pass. Priolo passt de bal met de wreef. Daar is Dubreuil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubreuil schiet op doel. Subirats probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - 1.FC Dolní Kutálci 0:2

30e minuut.
Dubreuil is nu in balbezit. Szczotok onderschept slim de pass. Priolo begaat een overtreding. Priolo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borovce 72%, 1.FC Dolní Kutálci 28%.
Borovce - 1.FC Dolní Kutálci 0:2

46e minuut.
Haník komt het veld opgelopen. Budaj komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Shirazi onderschept slim de pass. Shirazi probeert naar een medespeler te passen. Priolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Priolo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Rico geeft de bal voor. Daar is Dubreuil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rico. Dubreuil wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dubreuil kan niet meer verder spelen. Pohančánik komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Štafárik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Štafárik kopt de bal weg. Klungelig pakt Shirazi de bal. Shirazi probeert naar een medespeler te passen. Pohančánik rent richting de bal. Pohančánik haalt uit met een fantastische trap. Subirats bokst de bal weg.

61e minuut.
Haník is nu in balbezit. Vavoulas begaat een overtreding. Haník raakt geblesseerd tijdens het duel. Vilar komt het veld opgelopen. Štafárik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Vavoulas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi draait met de bal, schiet en ... Subirats verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Shirazi is nu in balbezit. Pohančánik is nu in balbezit. Štafárik rent richting de bal. Štafárik geeft een lange en hoge pass. Priolo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shirazi neemt de hoekschop. Daar is Priolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - 1.FC Dolní Kutálci 0:3

78e minuut.
Van de Verre passt de bal met de wreef. Štafárik is nu in balbezit. Štafárik passt de bal zonder na te denken. Shirazi rent richting de bal. Shirazi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Priolo rent richting de bal. Holecz is nu in balbezit. Priolo onderschept slim de pass. Priolo draait met de bal, schiet en ... Subirats probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borovce 77%, 1.FC Dolní Kutálci 23%.
Borovce - 1.FC Dolní Kutálci 0:3