Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Vrakuna BA F.C. LIVERPOOL
DEF Tactiek 5-2-3K.
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 21
6 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57 gemiddelde waardering 62.5
solide Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


19e minuut.
Hurtado passt de bal met de wreef. Grčić heeft problemen om de bal te vangen. Grčić met een sublieme pass. Rudonjić is nu in balbezit. Rudonjić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zaucha rent richting de bal. Zaucha passt de bal in één keer door. Rudonjić met een sublieme pass. Alcocer is nu in balbezit. Alcocer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Zaucha met een sublieme pass. Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcocer geeft een lange en hoge pass. Dubourg rent richting de bal. Dubourg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Zaucha passt de bal in één keer door. Rudonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudonjić geeft de bal voor. Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubourg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dassow trapt de bal weg van het doel. Grčić met een sublieme pass. Dubourg rent richting de bal. Dubourg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Marušiak geeft de bal voor. Zaucha kopt de bal weg. Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcocer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chuvaev de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rudonjić zal de hoekschop nemen. Alcocer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Chuvaev verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rudonjić met de inworp. Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcocer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Alcocer passt de bal zonder na te denken. Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dubourg raakt geblesseerd tijdens het duel. Dubourg legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vrakuna BA - F.C. LIVERPOOL 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vrakuna BA 66%, F.C. LIVERPOOL 34%.
SK Vrakuna BA - F.C. LIVERPOOL 0:1

50e minuut.
Zaucha rent richting de bal. Luk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaucha raakt geblesseerd tijdens het duel. Carabaş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rudonjić kopt de bal weg. Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcocer draait met de bal, schiet en ... Dassow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Thygesen passt de bal met de wreef. Lineker is nu in balbezit. Dubourg onderschept slim de pass. Dubourg geeft een lange en hoge pass. Alcocer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rudonjić passt de bal met de wreef. Alcocer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hajnák. Alcocer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zaucha komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Alcocer verovert de bal door een tackle van achteren. Alcocer passt de bal in één keer door. Dubourg rent richting de bal. Dubourg draait met de bal, schiet en ... Marušiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rudonjić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alcocer springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Rudonjić met de inworp. Zaucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaucha geeft een hoge lob. Dubourg rent richting de bal. Dubourg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Zaucha passt de bal in één keer door. Daar is Grčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grčić speelt de bal door. Rudonjić geeft een hoge lob. Dubourg springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vrakuna BA - F.C. LIVERPOOL 0:2

77e minuut.
Rudonjić rent richting de bal. Rudonjić passt de bal met de wreef. Hajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcocer verovert de bal door een tackle van achteren. Alcocer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. Broek passt de bal met de wreef. Lineker is nu in balbezit. Lineker geeft een lange en hoge pass. Luk krijgt zijn hoofd ertegen. Martínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Podskalecký geeft een lange en hoge pass. Alcocer is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rudonjić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alcocer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vrakuna BA 63%, F.C. LIVERPOOL 37%.
SK Vrakuna BA - F.C. LIVERPOOL 0:2