Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chalchis FC Pelos FC
Normal Tactiek Nueva
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 28
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 32.9
average Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Garcés rent richting de bal. Jáuregui onderschept slim de pass. Jáuregui geeft een lange en hoge pass. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chalchis FC - Pelos FC 0:1

6e minuut.
Medina rent richting de bal. Derkach verovert de bal door een tackle van achteren. Derkach passt de bal in één keer door. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui schiet op doel. Vidrio bokst de bal weg.

9e minuut.
Gancedo onderschept slim de pass. Gancedo probeert naar een medespeler te passen. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui verovert de bal door een tackle van achteren. Toxqui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Escobedo onderschept slim de pass. Derkach is nu in balbezit. Derkach speelt de bal door. Toxqui rent richting de bal. Toxqui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barajas met een snelle inworp. Lillo speelt de bal door. Derkach bereikt de bal nog maar net als eerste. Derkach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sosa onderschept slim de pass. Sosa met een sublieme pass. Fierro is nu in balbezit. Derkach bereikt de bal nog maar net als eerste. Derkach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Naelson met een snelle inworp. Toxqui met een sublieme pass. Derkach bereikt de bal nog maar net als eerste. Derkach haalt uit met een fantastische trap. Fierro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Trotta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Freitas met de inworp. Derkach bereikt de bal nog maar net als eerste. Derkach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lillo speelt de bal door. Toxqui heeft problemen om de bal te vangen. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui verovert de bal door een tackle van achteren. Toxqui haalt uit met een fantastische trap. Vidrio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Derkach bereikt de bal nog maar net als eerste. Derkach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chalchis FC - Pelos FC 0:2

36e minuut.
Sosa verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa geeft een lange en hoge pass. Fierro heeft problemen om de bal te vangen. Toxqui rent richting de bal. Toxqui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lillo verovert de bal door een tackle van achteren. Lillo passt de bal in één keer door. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Derkach bereikt de bal nog maar net als eerste. Derkach draait met de bal, schiet en ... Vidrio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui met een sublieme pass. Naelson probeert naar een medespeler te passen. Derkach is nu in balbezit. Derkach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chalchis FC 63%, Pelos FC 37%.
Chalchis FC - Pelos FC 0:2

53e minuut.
Barajas rent richting de bal. Lillo rent richting de bal. Lillo met een sublieme pass. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chalchis FC - Pelos FC 0:3

61e minuut.
Derkach passt de bal zonder na te denken. Toxqui rent richting de bal. Trotta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trotta krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Lillo speelt de bal door. Klungelig pakt Toxqui de bal. Fierro is nu in balbezit. Derkach verovert de bal door een tackle van achteren. Derkach draait met de bal, schiet en ... Vidrio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Derkach passt de bal zonder na te denken. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui haalt uit met een fantastische trap. Freitas rent richting de bal. Freitas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chalchis FC - Pelos FC 0:4

80e minuut.
Garcés passt de bal in één keer door. Cabañas is nu in balbezit. Lillo verovert de bal door een tackle van achteren. Gancedo is nu in balbezit. Gancedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Derkach onderschept slim de pass. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Derkach onderschept slim de pass. Derkach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chalchis FC - Pelos FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chalchis FC 65%, Pelos FC 35%.
Chalchis FC - Pelos FC 0:5