Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cooperativa Cruz azul fc Club Boselli y 10+
Normal Tactiek Tactica 1
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 31.4
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Klungelig pakt Zamora de bal. De Nigris bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora onderschept slim de pass. Papaloukas rent richting de bal. Papaloukas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Elokan de bal onder controle te krijgen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Merda onderschept slim de pass. Merda haalt uit met een fantastische trap. Izazola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cooperativa Cruz azul fc - Club Boselli y 10+ 0:1

25e minuut.
Palomino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Solano de bal. Pandaman probeert naar een medespeler te passen. Isella rent richting de bal. Isella geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alarcón met een sublieme pass. Merda bereikt de bal nog maar net als eerste. Merda draait met de bal, schiet en ... Cabañas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Elokan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Merda springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Sabina rent richting de bal. Śliwka verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwka geeft de bal voor. Papaloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaloukas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cooperativa Cruz azul fc - Club Boselli y 10+ 0:2

41e minuut.
Solano geeft een lange en hoge pass. Alarcón speelt de bal door. Papaloukas rent richting de bal. Papaloukas draait met de bal, schiet en ... Izazola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cooperativa Cruz azul fc - Club Boselli y 10+ 0:3

43e minuut.
Pandaman rent richting de bal. Merda verovert de bal door een tackle van achteren. Solano rent richting de bal. Merda onderschept slim de pass. Merda haalt uit met een fantastische trap. Izazola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Solano passt de bal met de wreef. Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz geeft een hoge lob. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Suárez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cooperativa Cruz azul fc 69%, Club Boselli y 10+ 31%.
cooperativa Cruz azul fc - Club Boselli y 10+ 0:3

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cabrera met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt De Nigris de bal. Papaloukas rent richting de bal. Papaloukas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Suárez rent richting de bal. Cantaril onderschept slim de pass. Cantaril probeert naar een medespeler te passen. Merda rent richting de bal. Merda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Puźniak probeert naar een medespeler te passen. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandaman begaat een overtreding. Pandaman krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Daar is Cantaril, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isella is nu in balbezit. Isella speelt de bal door. Merda bereikt de bal nog maar net als eerste. Merda haalt uit met een fantastische trap. Izazola bokst de bal weg.

82e minuut.
Merda rent richting de bal. De Nigris rent richting de bal. Merda onderschept slim de pass. Merda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cabrera de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
cooperativa Cruz azul fc - Club Boselli y 10+ 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cooperativa Cruz azul fc 79%, Club Boselli y 10+ 21%.
cooperativa Cruz azul fc - Club Boselli y 10+ 0:4