Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Innova FC Guerreros del Atlas FC
433 Tactiek Colle Atk
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 40
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Daar is Fedorchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedorchenko speelt de bal door. Ugalde met een sublieme pass. Svendstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendstrup draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Espericueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Espericueta met een sublieme pass. Bergsma heeft problemen om de bal te vangen. Svendstrup rent richting de bal. Svendstrup haalt uit met een fantastische trap. Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - Guerreros del Atlas FC 0:1

13e minuut.
Guerrero met een snelle inworp. Fedorchenko rent richting de bal. Fedorchenko passt de bal zonder na te denken. Hannah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Astivia is nu in balbezit. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero met een sublieme pass. Hannah rent richting de bal. Hannah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - Guerreros del Atlas FC 0:2

18e minuut.
May probeert naar een medespeler te passen. Hannah bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendstrup rent richting de bal. Svendstrup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - Guerreros del Atlas FC 0:3

20e minuut.
Fedorchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorchenko met een sublieme pass. Svendstrup is nu in balbezit. Svendstrup schiet op doel. Paal! Hannah is nu in balbezit. Hannah haalt uit met een fantastische trap. Sosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - Guerreros del Atlas FC 0:4

22e minuut.
Hannah onderschept slim de pass. Hannah met een sublieme pass. Svendstrup heeft problemen om de bal te vangen. Svendstrup schiet op doel. Sosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - Guerreros del Atlas FC 0:5

25e minuut.
Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero speelt de bal door. Svendstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannah rent richting de bal. Hannah haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Fedorchenko is nu in balbezit. Fedorchenko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Carbajal de bal. Svendstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendstrup haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rueda geeft een hoge lob. Morozowski met een sublieme pass. Svendstrup kopt de bal weg. Hannah heeft problemen om de bal te vangen. Hannah draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hannah is nu in balbezit. Hannah schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ballesteros de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ugalde zal de hoekschop nemen. Svendstrup is nu in balbezit. Svendstrup draait met de bal, schiet en ... Sosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - Guerreros del Atlas FC 0:6

35e minuut.
Hannah haalt uit met een fantastische trap. Sosa speelt de bal door. Fedorchenko kopt de bal weg. Svendstrup rent richting de bal. Svendstrup draait met de bal, schiet en ... Sosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - Guerreros del Atlas FC 0:7

36e minuut.
Klungelig pakt Rueda de bal. Rueda speelt de bal door. Aceval rent richting de bal. Svendstrup verovert de bal door een tackle van achteren. Svendstrup haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
May rent richting de bal. May speelt de bal door. Fedorchenko speelt de bal door. Svendstrup rent richting de bal. Svendstrup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Aceval verovert de bal door een tackle van achteren. Aceval geeft de bal voor. Fedorchenko kopt de bal weg. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel. Sosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Svendstrup springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Svendstrup is nu in balbezit. Svendstrup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - Guerreros del Atlas FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innova FC 79%, Guerreros del Atlas FC 21%.
Innova FC - Guerreros del Atlas FC 0:8

46e minuut.
Kabanec komt het veld opgelopen. Blank komt het veld opgelopen. La Torre komt het veld opgelopen. Frączak komt het veld opgelopen. Dricis komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is Kabanec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannah rent richting de bal. Hannah passt de bal zonder na te denken. Svendstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendstrup draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ballesteros heeft problemen om de bal te vangen. Hannah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannah passt de bal in één keer door. Svendstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendstrup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rueda kan de bal niet met de borst controleren. Cirilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilo geeft de bal voor. Svendstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendstrup draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dricis verovert de bal door een tackle van achteren. Dricis passt de bal met de wreef. Svendstrup is nu in balbezit. Hannah rent richting de bal. Hannah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Sosa trapt de bal weg van het doel. La Torre kopt de bal weg. Svendstrup rent richting de bal. Svendstrup haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hannah rent richting de bal. Pandaman maakt een afschuwelijke overtreding. Hannah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hannah met een snel genomen vrije trap. Svendstrup springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hannah draait met de bal, schiet en ... Aceval probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hannah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - Guerreros del Atlas FC 0:9

75e minuut.
Svendstrup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hannah is nu in balbezit. Svendstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendstrup schiet op doel. Sosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - Guerreros del Atlas FC 0:10

78e minuut.
Morozowski met een sublieme pass. Hannah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannah passt de bal zonder na te denken. Svendstrup is nu in balbezit. Svendstrup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kabanec kopt de bal weg. Daar is Aceval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballesteros is nu in balbezit. Hannah verovert de bal door een tackle van achteren. Hannah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ballesteros rent richting de bal. Hannah onderschept slim de pass. Hannah passt de bal met de wreef. Svendstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendstrup draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
La Torre kopt de bal weg. Svendstrup heeft problemen om de bal te vangen. Reyna rent richting de bal. Svendstrup onderschept slim de pass. Svendstrup draait met de bal, schiet en ... Sosa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - Guerreros del Atlas FC 0:11

86e minuut.
Blank rent richting de bal. Blank geeft een lange en hoge pass. Daar is Aceval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannah is nu in balbezit. Hannah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Innova FC - Guerreros del Atlas FC 0:12

89e minuut.
Ballesteros is nu in balbezit. La Torre verovert de bal door een tackle van achteren. La Torre speelt de bal door. Hannah rent richting de bal. Hannah haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hannah is nu in balbezit. Reyna rent richting de bal. Hannah verovert de bal door een tackle van achteren. Hannah haalt uit met een fantastische trap. Sosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innova FC 79%, Guerreros del Atlas FC 21%.
Innova FC - Guerreros del Atlas FC 0:12