Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Topos Zacatlan Loros U de Colima
Sweep Tactiek 532
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 44
zwak Schieten zeer goed
matig Passen goed
slecht Verdedigen goed


10e minuut.
Astivia geeft een hoge lob. Márquez geeft een lange en hoge pass. Ferreira kopt de bal weg. Panait bereikt de bal nog maar net als eerste. Panait geeft de bal voor. Fonseca bokst de bal weg. Pavanello is nu in balbezit. Pavanello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Topos Zacatlan - Loros U de Colima 0:1

15e minuut.
Viliardos speelt de bal door. Sadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadecki geeft een hoge lob. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Młynarczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Quintana de bal. Čokorilo rent richting de bal. Čokorilo geeft een lange en hoge pass. Santos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Topos Zacatlan - Loros U de Colima 0:2

37e minuut.
Viliardos passt de bal in één keer door. Pavanello is nu in balbezit. Serafín verovert de bal door een tackle van achteren. Viliardos verovert de bal door een tackle van achteren. Viliardos geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Madrigal is nu in balbezit. Santos onderschept slim de pass. Santos draait met de bal, schiet en ... Fonseca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Topos Zacatlan - Loros U de Colima 0:3

42e minuut.
Čokorilo rent richting de bal. Čokorilo met een sublieme pass. Viliardos speelt de bal door. Pavanello is nu in balbezit. Pavanello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Topos Zacatlan 70%, Loros U de Colima 30%.
Topos Zacatlan - Loros U de Colima 0:3

49e minuut.
Panait kopt de bal weg. Viliardos is nu in balbezit. Viliardos speelt de bal door. Pavanello heeft problemen om de bal te vangen. Pavanello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Astivia geeft de bal voor. Márquez kopt de bal weg. Sadecki probeert naar een medespeler te passen. Pavanello rent richting de bal. Pavanello geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Panait speelt de bal door. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos speelt de bal door. Viliardos geeft een hoge lob. Pavanello krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Oliva kopt de bal weg. Čokorilo is nu in balbezit. Čokorilo passt de bal in één keer door. Pavanello is nu in balbezit. Pavanello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Panait passt de bal met de wreef. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Čokorilo met een sublieme pass. Pavanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanello schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Serafín is nu in balbezit. Viliardos onderschept slim de pass. Viliardos met een sublieme pass. Pavanello rent richting de bal. Pavanello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Viliardos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viliardos met een sublieme pass. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel. Madrigal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Topos Zacatlan - Loros U de Colima 0:4

78e minuut.
Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serafín rent richting de bal. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos schiet op doel. Fonseca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pavanello is nu in balbezit. Pavanello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Topos Zacatlan - Loros U de Colima 0:5

78e minuut.
Astivia passt de bal met de wreef. Vela rent richting de bal. Vela passt de bal zonder na te denken. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Viliardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Viliardos passt de bal met de wreef. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Topos Zacatlan - Loros U de Colima 0:6

82e minuut.
Santos schiet op doel. Fonseca speelt de bal door. Čokorilo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Santos de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sadecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Topos Zacatlan - Loros U de Colima 0:7

85e minuut.
Viliardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Viliardos probeert naar een medespeler te passen. Astivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hermosillo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čokorilo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viliardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Viliardos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fonseca trapt de bal weg. Panait is nu in balbezit. Panait geeft de bal voor. Pavanello rent richting de bal. Pavanello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Topos Zacatlan 85%, Loros U de Colima 15%.
Topos Zacatlan - Loros U de Colima 0:7