Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta FC. LAQUIN
Normal Tactiek Proteina
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 42.5
weak Schieten very good
poor Passen solid
weak Verdedigen average


4e minuut.
Bežić is nu in balbezit. Bežić geeft de bal voor. Daar is Norte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu is nu in balbezit. Velciu draait met de bal, schiet en ... Tiscareño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta FC. - LAQUIN 0:1

6e minuut.
Tyszkiewicz is nu in balbezit. Vitomir is nu in balbezit. Bueno begaat een overtreding. Bueno krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyszkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitomir geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tyszkiewicz met een snelle inworp. Vitomir geeft een hoge lob. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel schiet op doel. Tiscareño werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta FC. - LAQUIN 0:2

16e minuut.
Paz met een sublieme pass. Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitomir met een sublieme pass. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta FC. - LAQUIN 0:3

25e minuut.
Rangel verovert de bal door een tackle van achteren. Luna is nu in balbezit. Luna passt de bal zonder na te denken. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta FC. - LAQUIN 0:4

32e minuut.
Tiscareño probeert naar een medespeler te passen. Bežić kopt de bal weg. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta FC. - LAQUIN 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta FC. 71%, LAQUIN 29%.
Sparta FC. - LAQUIN 0:5

48e minuut.
Daar is Rangel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna passt de bal zonder na te denken. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bežić passt de bal met de wreef. Daar is Szmigiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmigiel geeft de bal voor. Velciu rent richting de bal. Velciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta FC. - LAQUIN 0:6

56e minuut.
Rangel rent richting de bal. Bežić onderschept slim de pass. Bežić met een sublieme pass. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Norte kopt de bal weg. Szmigiel is nu in balbezit. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta FC. - LAQUIN 0:7

62e minuut.
Milián onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vitomir met de inworp. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Velciu de bal. Velciu passt de bal zonder na te denken. Bežić probeert naar een medespeler te passen. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Vitomir rent richting de bal. Vitomir passt de bal in één keer door. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ... Tiscareño probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Norte geeft een hoge lob. Velciu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luna kopt de bal weg. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta FC. - LAQUIN 0:8

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vitomir met een snelle inworp. Luna speelt de bal door. Szmigiel is nu in balbezit. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rangel is nu in balbezit. Bežić verovert de bal door een tackle van achteren. Bežić met een sublieme pass. Klungelig pakt Velciu de bal. Velciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Luna rent richting de bal. Luna passt de bal zonder na te denken. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Velciu rent richting de bal. Velciu probeert naar een medespeler te passen. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap. Tiscareño probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Szmigiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel onderschept slim de pass. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap. Tiscareño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta FC. - LAQUIN 0:9

88e minuut.
Vitomir rent richting de bal. Vitomir geeft een lange en hoge pass. Szmigiel krijgt zijn hoofd ertegen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta FC. 77%, LAQUIN 23%.
Sparta FC. - LAQUIN 0:9