Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koln Sturm Club Tijuana Xoloitzcuintles
Normal Tactiek 541 Defensa
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 43.6
poor Schieten formidable
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Wypych onderschept slim de pass. Wypych geeft een hoge lob. Markanović rent richting de bal. Markanović schiet op doel. Gutiérrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:1

5e minuut.
Diacciati geeft een hoge lob. Pérez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bustos rent richting de bal. Markanović verovert de bal door een tackle van achteren. Markanović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Markanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović onderschept slim de pass. Markanović draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:2

10e minuut.
Diacciati rent richting de bal. Diacciati met een sublieme pass. Mondragón probeert de bal aan de voet te houden. Markanović is nu in balbezit. Markanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:3

13e minuut.
Landín passt de bal zonder na te denken. Wypych rent richting de bal. Wypych passt de bal met de wreef. Markanović is nu in balbezit. Markanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Diacciati kopt de bal weg. Illotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Illotta met een sublieme pass. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:4

20e minuut.
Calero verovert de bal door een tackle van achteren. Calero geeft een lange en hoge pass. Markanović rent richting de bal. Markanović haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:5

21e minuut.
Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel passt de bal met de wreef. Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović verovert de bal door een tackle van achteren. Markanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Collazo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Diacciati met een snelle inworp. Wypych bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypych geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Diacciati bereikt de bal nog maar net als eerste. Illotta is nu in balbezit. Illotta passt de bal met de wreef. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gil is nu in balbezit. Markanović verovert de bal door een tackle van achteren. Markanović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:6

35e minuut.
Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín begaat een overtreding. Markanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Klungelig pakt Landín de bal. De afstand naar het doel is niet zo groot. Markanović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:7

38e minuut.
Piedra met een sublieme pass. Wypych rent richting de bal. Wypych probeert naar een medespeler te passen. Markanović rent richting de bal. Markanović schiet op doel. Gutiérrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Villarroel verovert de bal door een tackle van achteren. Villarroel passt de bal zonder na te denken. Wypych is nu in balbezit. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koln Sturm 69%, Club Tijuana Xoloitzcuintles 31%.
Koln Sturm - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:7

46e minuut.
Zamorano rent richting de bal. Piedra onderschept slim de pass. Wypych geeft een hoge lob. Daar is Markanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markanović schiet op doel. Gutiérrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez passt de bal in één keer door. Landín rent richting de bal. Markanović verovert de bal door een tackle van achteren. Markanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Illotta verovert de bal door een tackle van achteren. Illotta met een sublieme pass. Markanović is nu in balbezit. Markanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Landín rent richting de bal. Diacciati probeert naar een medespeler te passen. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:8

58e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez geeft een hoge lob. Illotta kopt de bal weg. Markanović rent richting de bal. Markanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:9

60e minuut.
Wypych rent richting de bal. Wypych passt de bal met de wreef. Illotta speelt de bal door. Markanović is nu in balbezit. Markanović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Illotta speelt de bal door. Wypych is nu in balbezit. Wypych passt de bal zonder na te denken. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Piedra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wypych is nu in balbezit. Wypych geeft een hoge lob. Markanović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Collazo geeft de bal voor. Inworp. Diacciati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wypych rent richting de bal. Wypych schiet op doel. Gutiérrez bokst de bal weg. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:10

77e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Wypych verovert de bal door een tackle van achteren. Wypych probeert naar een medespeler te passen. Markanović is nu in balbezit. Markanović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Collazo de bal. Markanović is nu in balbezit. Markanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:11

80e minuut.
Heredia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Landín rent richting de bal. Diacciati onderschept slim de pass. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Piedra speelt de bal door. Wypych rent richting de bal. Wypych geeft een hoge lob. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Gutiérrez trapt de bal weg. Illotta kopt de bal weg. Markanović is nu in balbezit. Markanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Illotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra passt de bal zonder na te denken. Markanović is nu in balbezit. Markanović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koln Sturm 82%, Club Tijuana Xoloitzcuintles 18%.
Koln Sturm - Club Tijuana Xoloitzcuintles 0:11