Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PEGASOS ORDUÑA FC Real Samesta F.C
Normal Tactiek Neza wing
41% Balbezit 59%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 52.5
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen formidabel
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Karacan onderschept slim de pass. Karacan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Barbosa de bal onder controle te krijgen. Atasie springt en kopt de bal. Ordiales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:1

4e minuut.
Karacan rent richting de bal. Karacan passt de bal in één keer door. Drakić met een sublieme pass. Atasie rent richting de bal. Atasie haalt uit met een fantastische trap. Ordiales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbosa is nu in balbezit. Karacan onderschept slim de pass. Karacan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:2

5e minuut.
Buendía geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Drakić de bal onder controle te krijgen. Drakić speelt de bal door. Karacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Drakić speelt de bal door. Plaskie is nu in balbezit. Plaskie passt de bal met de wreef. Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Motte bereikt de bal nog maar net als eerste. Motte passt de bal met de wreef. Karacan is nu in balbezit. Karacan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Doeltrap. Ordiales trapt de bal weg van het doel. Macías kan de bal niet met de borst controleren. Karacan is nu in balbezit. Karacan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Čeřovský geeft een lange en hoge pass. Karacan rent richting de bal. Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Motte rent richting de bal. Motte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Motte bereikt de bal nog maar net als eerste. Motte met een sublieme pass. Atasie is nu in balbezit. Atasie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:3

15e minuut.
Zavala passt de bal met de wreef. Motte rent richting de bal. Motte probeert naar een medespeler te passen. Atasie is nu in balbezit. Atasie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:4

19e minuut.
Drakić geeft een lange en hoge pass. Karacan is nu in balbezit. Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie draait met de bal, schiet en ... Ordiales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:5

21e minuut.
Karacan rent richting de bal. Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacan is nu in balbezit. Karacan haalt uit met een fantastische trap. Ordiales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:6

23e minuut.
Drakić speelt de bal door. Atasie is nu in balbezit. Atasie passt de bal zonder na te denken. Karacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:7

25e minuut.
Karacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie rent richting de bal. Karacan is nu in balbezit. Karacan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:8

27e minuut.
Drakić met een sublieme pass. Atasie probeert de bal met de borst te controleren. Atasie passt de bal met de wreef. Motte is nu in balbezit. Motte draait met de bal, schiet en ... Ordiales bokst de bal weg.

29e minuut.
Drakić onderschept slim de pass. Drakić geeft een hoge lob. Motte rent richting de bal. Motte schiet op doel. Ordiales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:9

30e minuut.
Motte geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Valenzuela de bal onder controle te krijgen. Karacan kopt de bal weg. Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Plaskie onderschept slim de pass. Plaskie probeert naar een medespeler te passen. Karacan is nu in balbezit. Karacan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:10

34e minuut.
Motte probeert naar een medespeler te passen. Drakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakić passt de bal zonder na te denken. Atasie is nu in balbezit. Atasie geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:11

38e minuut.
Barbosa kopt de bal weg. Plaskie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karacan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Plaskie is nu in balbezit. Atasie is nu in balbezit. Atasie passt de bal zonder na te denken. Karacan is nu in balbezit. Karacan haalt uit met een fantastische trap. Ordiales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Motte neemt de hoekschop. Atasie springt en kopt de bal. Ordiales werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Inworp. Drakić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Motte geeft een hoge lob. Karacan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:12

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plaskie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čeřovský probeert naar een medespeler te passen. Atasie is nu in balbezit. Atasie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Karacan verovert de bal door een tackle van achteren. Karacan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Atasie de bal. Karacan is nu in balbezit. Karacan schiet op doel. Ordiales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Atasie rent richting de bal. Atasie schiet op doel. Ordiales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEGASOS ORDUÑA FC 91%, Real Samesta F.C 9%.
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:13

51e minuut.
Plaskie passt de bal met de wreef. Daar is Karacan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karacan passt de bal met de wreef. Atasie rent richting de bal. Atasie haalt uit met een fantastische trap. Ordiales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Drakić passt de bal zonder na te denken. Motte is nu in balbezit. Motte geeft de bal voor. Karacan is nu in balbezit. Karacan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:14

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ordiales met een harde bal richting middenveld. Motte met een sublieme pass. Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:15

57e minuut.
Trafalgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakić onderschept slim de pass. Drakić probeert naar een medespeler te passen. Atasie rent richting de bal. Atasie draait met de bal, schiet en ... Ordiales bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:16

63e minuut.
Drakić is nu in balbezit. Drakić geeft een hoge lob. Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacan schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Cadena geeft de bal voor. Daar is Motte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motte passt de bal met de wreef. Atasie rent richting de bal. Atasie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Plaskie met de inworp. Čeřovský probeert naar een medespeler te passen. Plaskie rent richting de bal. Plaskie geeft een lange en hoge pass. Daar is Buendía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Motte geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Atasie heeft problemen om de bal te vangen. Atasie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:17

67e minuut.
Čeřovský is nu in balbezit. Čeřovský passt de bal in één keer door. Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie schiet op doel. Ordiales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:18

72e minuut.
Atasie haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Ordiales trapt de bal weg van het doel. Motte bereikt de bal nog maar net als eerste. Motte geeft een hoge lob. Ordiales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Karacan kopt de bal weg. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie schiet op doel. Ordiales werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Karacan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karacan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:19

76e minuut.
Barbosa onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Motte neemt de hoekschop. Atasie kan de bal niet met de borst controleren. Atasie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Karacan rent richting de bal. Karacan speelt de bal door. Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie draait met de bal, schiet en ... Ordiales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:20

82e minuut.
Karacan maakt een snoekduik en kopt de bal. Buendía probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Motte bereikt de bal nog maar net als eerste. Motte geeft een lange en hoge pass. Daar is Barbosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:21

82e minuut.
Valadez is nu in balbezit. Motte onderschept slim de pass. Motte probeert naar een medespeler te passen. Atasie rent richting de bal. Atasie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Zavala heeft problemen om de bal te vangen. Drakić speelt de bal door. Motte probeert naar een medespeler te passen. Atasie is nu in balbezit. Atasie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Motte met de inworp. Drakić geeft de bal voor. Karacan heeft problemen om de bal te vangen. Atasie rent richting de bal. Atasie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:22

89e minuut.
Karacan rent richting de bal. Karacan passt de bal zonder na te denken. Atasie rent richting de bal. Atasie schiet op doel. Ordiales werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Karacan heeft problemen om de bal te vangen. Karacan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valenzuela de bal. Atasie is nu in balbezit. Atasie draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEGASOS ORDUÑA FC 90%, Real Samesta F.C 10%.
PEGASOS ORDUÑA FC - Real Samesta F.C 0:22