Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco Reboceros de La Piedad
Normal Tactiek copa 2.0
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 44.8
poor Schieten very good
poor Passen very good
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Albarrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarrán geeft de bal voor. Puchir geeft de bal voor. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco - Reboceros de La Piedad 0:1

5e minuut.
Galgóczi speelt de bal door. Huerta controleert de bal met de borst. Cacique rent richting de bal. Palacios rent richting de bal. Cacique verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco - Reboceros de La Piedad 0:2

9e minuut.
Tostado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos onderschept slim de pass. Ramos geeft een hoge lob. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Beketov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galgóczi is nu in balbezit. Cacique is nu in balbezit. Cacique haalt uit met een fantastische trap. Bustos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Puchir probeert naar een medespeler te passen. Daar is Galgóczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique schiet op doel. Bustos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco - Reboceros de La Piedad 0:3

13e minuut.
Bustos met een sublieme pass. Puchir rent richting de bal. Puchir geeft een hoge lob. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi schiet op doel. Bustos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Bustos probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Beketov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramos geeft een hoge lob. Galgóczi kopt de bal weg. Bustos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Puchir geeft de bal voor. Cacique kopt de bal weg. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap. Bustos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco - Reboceros de La Piedad 0:4

24e minuut.
Mondale geeft een lange en hoge pass. Huerta kopt de bal weg. Cacique rent richting de bal. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco - Reboceros de La Piedad 0:5

27e minuut.
Saldaña is nu in balbezit. Puchir onderschept slim de pass. Puchir probeert naar een medespeler te passen. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Inworp. Puchir met een snelle inworp. Ramos rent richting de bal. Ramos geeft de bal voor. Galgóczi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco - Reboceros de La Piedad 0:6

29e minuut.
Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi geeft een lange en hoge pass. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique draait met de bal, schiet en ... Bustos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco - Reboceros de La Piedad 0:7

32e minuut.
Ramos passt de bal zonder na te denken. Cacique is nu in balbezit. Cacique passt de bal met de wreef. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco - Reboceros de La Piedad 0:8

35e minuut.
Albrizi geeft een lange en hoge pass. Albarrán is nu in balbezit. Puchir onderschept slim de pass. Puchir geeft een lange en hoge pass. Galgóczi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Palacios trapt de bal weg van het doel. Puchir kopt de bal weg. Daar is Ledezma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos geeft een hoge lob. Galgóczi springt en kopt de bal. Bustos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bustos met een sublieme pass. Ramos geeft een hoge lob. Cacique kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Beketov rent richting de bal. Beketov geeft de bal voor. Klungelig pakt Galgóczi de bal. Galgóczi schiet op doel. Bustos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco - Reboceros de La Piedad 0:9

40e minuut.
Galgóczi verovert de bal door een tackle van achteren. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi verovert de bal door een tackle van achteren. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco - Reboceros de La Piedad 0:10

43e minuut.
Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique verovert de bal door een tackle van achteren. Cacique met een sublieme pass. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco - Reboceros de La Piedad 0:11

43e minuut.
Puchir is nu in balbezit. Puchir speelt de bal door. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique geeft een hoge lob. Galgóczi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco 89%, Reboceros de La Piedad 11%.
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco - Reboceros de La Piedad 0:11

46e minuut.
Albrizi geeft de bal voor. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Cacique de bal onder controle te krijgen. Cacique schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Beketov geeft een hoge lob. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi geeft een lange en hoge pass. Cacique is nu in balbezit. Cacique schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Albrizi rent richting de bal. Albrizi geeft een lange en hoge pass. Cacique controleert de bal met de borst. Cacique haalt uit met een fantastische trap. Bustos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco - Reboceros de La Piedad 0:12

53e minuut.
Albarrán rent richting de bal. Albarrán geeft de bal voor. Arellano rent richting de bal. Puchir onderschept slim de pass. Puchir geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco - Reboceros de La Piedad 0:13

57e minuut.
Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Palacios de bal. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco - Reboceros de La Piedad 0:14

59e minuut.
Galgóczi heeft problemen om de bal te vangen. Galgóczi probeert naar een medespeler te passen. Cacique is nu in balbezit. Cacique draait met de bal, schiet en ... Bustos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco - Reboceros de La Piedad 0:15

60e minuut.
Ciobanu geeft de bal voor. Cacique kopt de bal weg. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique is nu in balbezit. Cacique schiet op doel. Bustos bokst de bal weg.

61e minuut.
Saldaña geeft de bal voor. Inworp. Puchir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galgóczi controleert de bal met de borst. Galgóczi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Saldaña is nu in balbezit. Beketov onderschept slim de pass. Beketov passt de bal met de wreef. Puchir bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchir geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Puchir bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchir geeft een lange en hoge pass. Albarrán probeert de bal aan de voet te houden. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Puchir met de inworp. Ramos is nu in balbezit. Ramos met een sublieme pass. Cacique is nu in balbezit. Cacique draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bustos met een sublieme pass. Beketov kopt de bal weg. Cacique is nu in balbezit. Cacique draait met de bal, schiet en ... Bustos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco - Reboceros de La Piedad 0:16

74e minuut.
Ramos speelt de bal door. Mondale probeert naar een medespeler te passen. Beketov rent richting de bal. Beketov geeft een lange en hoge pass. Galgóczi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Beketov rent richting de bal. Beketov geeft een lange en hoge pass. Cacique rent richting de bal. Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap. Bustos bokst de bal weg. Klungelig pakt Cacique de bal. Cacique schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco - Reboceros de La Piedad 0:17

77e minuut.
Klungelig pakt Cacique de bal. Cacique passt de bal met de wreef. Galgóczi rent richting de bal. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Beketov geeft een lange en hoge pass. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi passt de bal in één keer door. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Saldaña is nu in balbezit. Puchir is nu in balbezit. Puchir passt de bal zonder na te denken. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Beketov met een sublieme pass. Ramos rent richting de bal. Ramos passt de bal met de wreef. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Albrizi de bal onder controle te krijgen. Puchir is nu in balbezit. Puchir geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco - Reboceros de La Piedad 0:18

86e minuut.
Tostado met een sublieme pass. Ledezma heeft problemen om de bal te vangen. Galgóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco 86%, Reboceros de La Piedad 14%.
Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco - Reboceros de La Piedad 0:18