Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reyna Team Riestra FC
532 Tactiek 433W
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
26.9 gemiddelde waardering 40.5
weak Schieten average
average Passen good
weak Verdedigen average


5e minuut.
Medina kopt de bal weg. Daar is Lamminmäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tustanowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tustanowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Čada kopt de bal weg. Vidrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Epuraş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Epuraş krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Vidrio speelt de bal door. Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúñiga geeft de bal voor. Ponce rent richting de bal. Ponce draait met de bal, schiet en ... Briseño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Riestra heeft problemen om de bal te vangen. Tüzel is nu in balbezit. Epuraş is nu in balbezit. Epuraş haalt uit met een fantastische trap. Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Riestra FC 0:1

41e minuut.
Briseño met een harde bal richting middenveld. Quinhones bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinhones speelt de bal door. Epuraş is nu in balbezit. Epuraş haalt uit met een fantastische trap. Escobedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Riestra FC 0:2

43e minuut.
Epuraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Epuraş geeft de bal voor. Quinhones kopt de bal weg. Tüzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyna Team 66%, Riestra FC 34%.
Reyna Team - Riestra FC 0:2

51e minuut.
Baryła onderschept slim de pass. Baryła geeft een lange en hoge pass. Epuraş rent richting de bal. Epuraş haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Quinhones bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinhones geeft een lange en hoge pass. Tüzel is nu in balbezit. Tüzel haalt uit met een fantastische trap. Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klos rent richting de bal. Klos geeft de bal voor. Tinajero rent richting de bal. Tüzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Riestra FC 0:3

61e minuut.
Daar is Baryła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baryła passt de bal in één keer door. Epuraş rent richting de bal. Epuraş schiet op doel. Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tinajero is nu in balbezit. Tinajero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Zúñiga is nu in balbezit. Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła passt de bal in één keer door. Epuraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Epuraş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Marwood geeft een lange en hoge pass. Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła passt de bal in één keer door. Epuraş rent richting de bal. Epuraş draait met de bal, schiet en ... Escobedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Lamminmäki onderschept slim de pass. Quinhones rent richting de bal. Quinhones probeert naar een medespeler te passen. Epuraş rent richting de bal. Epuraş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyna Team 68%, Riestra FC 32%.
Reyna Team - Riestra FC 0:3