Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Combate Medieval Lobos Grises F.C
Attack Tactiek Regreso
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
34.4 gemiddelde waardering 46.2
average Schieten good
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Hristodorescu geeft een lange en hoge pass. Marshall heeft problemen om de bal te vangen. Parizotto speelt de bal door. Mäkinoro heeft problemen om de bal te vangen. Mäkinoro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Mureşeanu rent richting de bal. Donoso onderschept slim de pass. Donoso speelt de bal door. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Doradca verovert de bal door een tackle van achteren. Doradca probeert naar een medespeler te passen. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel draait met de bal, schiet en ... Cărtărescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Combate Medieval - Lobos Grises F.C 0:1

22e minuut.
Cierkos verovert de bal door een tackle van achteren. Parizotto verovert de bal door een tackle van achteren. Parizotto geeft de bal voor. Nikiel maakt een snoekduik en kopt de bal. Cărtărescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doradca is nu in balbezit. Doradca geeft een lange en hoge pass. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ... Kloc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Berdó bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdó geeft de bal voor. Baragatti met een sublieme pass. Lagoudakis geeft een lange en hoge pass. Szczotka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Nikiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiel geeft een lange en hoge pass. Donoso springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Cărtărescu trapt de bal weg. Muzyka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Berdó bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieznajomy rent richting de bal. Nieznajomy speelt de bal door. Donoso rent richting de bal. Donoso haalt uit met een fantastische trap. Cărtărescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mäkinoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkinoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Combate Medieval - Lobos Grises F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Combate Medieval 65%, Lobos Grises F.C 35%.
Combate Medieval - Lobos Grises F.C 0:2

48e minuut.
Nikiel is nu in balbezit. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Parizotto met de inworp. Nieznajomy geeft een hoge lob. Tuura rent richting de bal. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gutmański verovert de bal door een tackle van achteren. Gutmański geeft de bal voor. Cierkos heeft problemen om de bal te vangen. Mäkinoro rent richting de bal. Mäkinoro geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mureşeanu probeert de bal aan de voet te houden. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Parizotto is nu in balbezit. Parizotto passt de bal zonder na te denken. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel schiet op doel. Cărtărescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Combate Medieval - Lobos Grises F.C 0:3

62e minuut.
Mäkinoro controleert de bal met de borst. Mäkinoro speelt de bal door. Donoso rent richting de bal. Donoso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nikiel rent richting de bal. Nikiel met een sublieme pass. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Casoni rent richting de bal. Parizotto geeft de bal voor. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mureşeanu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Combate Medieval - Lobos Grises F.C 0:4

65e minuut.
Muzyka geeft een hoge lob. Mäkinoro kan de bal niet met de borst controleren. Mäkinoro met een sublieme pass. Donoso rent richting de bal. Donoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mäkinoro rent richting de bal. Mäkinoro probeert naar een medespeler te passen. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso haalt uit met een fantastische trap. Cărtărescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Combate Medieval - Lobos Grises F.C 0:5

76e minuut.
Cărtărescu neemt vlug de vrije trap. Parizotto heeft problemen om de bal te vangen. Marshall speelt de bal door. Nikiel rent richting de bal. Nikiel schiet op doel. Cărtărescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mäkinoro rent richting de bal. Mäkinoro haalt uit met een fantastische trap. Cărtărescu bokst de bal weg. Muzyka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Combate Medieval - Lobos Grises F.C 0:6

84e minuut.
Nieznajomy heeft problemen om de bal te vangen. Nieznajomy met een sublieme pass. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Cărtărescu met een harde bal richting middenveld. Daar is Baragatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parizotto kopt de bal weg. Donoso rent richting de bal. Donoso schiet op doel. Cărtărescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Combate Medieval 81%, Lobos Grises F.C 19%.
Combate Medieval - Lobos Grises F.C 0:6