Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terrífikos F.C.FELGUEIRAS
541 Tactiek super ligue
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 51.3
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Aldeia onderschept slim de pass. Aldeia geeft de bal voor. Parente controleert de bal met de borst. Guillaume is nu in balbezit. Guillaume schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Guillaume kopt de bal weg. Catanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanas passt de bal met de wreef. Outeiro is nu in balbezit. Outeiro schiet op doel. Herrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guillaume is nu in balbezit. Guillaume haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrífikos - F.C.FELGUEIRAS 0:1

27e minuut.
Catanas rent richting de bal. Catanas passt de bal met de wreef. Valverde is nu in balbezit. Guillaume onderschept slim de pass. Guillaume draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Catanas met een sublieme pass. Outeiro probeert de bal met de borst te controleren. Valverde begaat een overtreding. Valverde krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Herrón trapt de bal weg van het doel. Krátoška bereikt de bal nog maar net als eerste. Krátoška probeert naar een medespeler te passen. Outeiro is nu in balbezit. Outeiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrífikos 54%, F.C.FELGUEIRAS 46%.
Terrífikos - F.C.FELGUEIRAS 0:1

55e minuut.
Aldeia passt de bal met de wreef. Daar is Outeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Outeiro speelt de bal door. Guillaume is nu in balbezit. Guillaume haalt uit met een fantastische trap. Herrón bokst de bal weg. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Wegner kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Catanas met een snelle inworp. da Silva geeft een lange en hoge pass. Guillaume springt en kopt de bal. Herrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Catanas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krátoška rent richting de bal. Krátoška passt de bal met de wreef. Outeiro rent richting de bal. Outeiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrífikos 61%, F.C.FELGUEIRAS 39%.
Terrífikos - F.C.FELGUEIRAS 0:1