Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lisbon FC Mangualde Assoc.`s
normal Tactiek anzol
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 56.9
excellent Schieten incredible
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Espada verovert de bal door een tackle van achteren. Espada geeft de bal voor. Freira kopt de bal weg. Böhm is nu in balbezit. Böhm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nissilä zal de hoekschop nemen. Böhm kopt de bal weg. Corolico is nu in balbezit. Freira bereikt de bal nog maar net als eerste. Freira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Mangualde Assoc.`s 0:1

16e minuut.
Cachuxo geeft de bal voor. Inworp. Gago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corolico bereikt de bal nog maar net als eerste. Corolico draait met de bal, schiet en ... Bartolozzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Mangualde Assoc.`s 0:2

17e minuut.
Böhm is nu in balbezit. Nissilä met een sublieme pass. Freira rent richting de bal. Freira draait met de bal, schiet en ... Bartolozzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bartolozzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Lezana passt de bal zonder na te denken. Birtig is nu in balbezit. Gago verovert de bal door een tackle van achteren. Gago geeft een lange en hoge pass. Böhm maakt een snoekduik en kopt de bal. Bartolozzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gutek controleert de bal met de borst. Böhm verovert de bal door een tackle van achteren. Böhm draait met de bal, schiet en ... Bartolozzi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Corolico rent richting de bal. Corolico passt de bal met de wreef. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Freira bereikt de bal nog maar net als eerste. Freira schiet op doel. Bartolozzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Corolico met een sublieme pass. Böhm heeft problemen om de bal te vangen. Böhm passt de bal in één keer door. Freira is nu in balbezit. Freira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Medin passt de bal zonder na te denken. Zama geeft de bal voor. Freira kopt de bal weg. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Espada onderschept slim de pass. Espada speelt de bal door. Darslikov rent richting de bal. Böhm onderschept slim de pass. Böhm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Medin rent richting de bal. Medin passt de bal zonder na te denken. Zama rent richting de bal. Ościak onderschept slim de pass. Ościak draait met de bal, schiet en ... Ruigrok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lisbon FC 69%, Mangualde Assoc.`s 31%.
Lisbon FC - Mangualde Assoc.`s 0:2

46e minuut.
Aïdara komt het veld opgelopen. Nwanu komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Birtig bereikt de bal nog maar net als eerste. Birtig passt de bal zonder na te denken. Gago heeft problemen om de bal te vangen. Gago geeft een lange en hoge pass. Böhm maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nissilä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corolico is nu in balbezit. Corolico geeft een lange en hoge pass. Freira maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Aïdara is nu in balbezit. Aïdara probeert naar een medespeler te passen. Cachuxo heeft problemen om de bal te vangen. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Mangualde Assoc.`s 0:3

58e minuut.
Klungelig pakt Freira de bal. Birtig bereikt de bal nog maar net als eerste. Freira verovert de bal door een tackle van achteren. Freira draait met de bal, schiet en ... Bartolozzi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Mangualde Assoc.`s 0:4

60e minuut.
Freira passt de bal zonder na te denken. Daar is Corolico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corolico met een sublieme pass. Klungelig pakt Böhm de bal. Böhm draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Mangualde Assoc.`s 0:5

60e minuut.
Pirard komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gutek verovert de bal door een tackle van achteren. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lezana zijn tegenspeler op de grond. Lezana krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Espada is nu in balbezit. Espada passt de bal zonder na te denken. Daar is Pirard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirard haalt uit met een fantastische trap. Bartolozzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Mangualde Assoc.`s 0:6

67e minuut.
Czetwertyński verovert de bal door een tackle van achteren. Czetwertyński speelt de bal door. Böhm met een sublieme pass. Klungelig pakt Pirard de bal. Pirard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Birtig verovert de bal door een tackle van achteren. Birtig passt de bal zonder na te denken. Zanyi is nu in balbezit. Zanyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Mangualde Assoc.`s 1:6

74e minuut.
Gago met de inworp. Espada rent richting de bal. Espada geeft de bal voor. Böhm rent richting de bal. Böhm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Lezana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corolico speelt de bal door. Pirard is nu in balbezit. Pirard haalt uit met een fantastische trap. Bartolozzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Mangualde Assoc.`s 1:7

80e minuut.
Natividade komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Birtig speelt de bal door. Corolico bereikt de bal nog maar net als eerste. Corolico met een sublieme pass. Böhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Böhm geeft de bal voor. Pirard maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Birtig onderschept slim de pass. Inworp. Pirard met een snelle inworp. Gago is nu in balbezit. Gago geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Aïdara speelt de bal door. Pirard rent richting de bal. Pirard passt de bal zonder na te denken. Böhm rent richting de bal. Böhm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Böhm haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gutek de bal onder controle te krijgen. Mikaelsson is nu in balbezit. Mikaelsson geeft een hoge lob. Pirard springt en kopt de bal. Bartolozzi bokst de bal weg. Böhm is nu in balbezit. Böhm schiet op doel. Bartolozzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lisbon FC - Mangualde Assoc.`s 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lisbon FC 71%, Mangualde Assoc.`s 29%.
Lisbon FC - Mangualde Assoc.`s 1:8