Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Clube da Estrada virateam
sce Tactiek Estremo
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.4 gemiddelde waardering 49.2
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Konstantaras verovert de bal door een tackle van achteren. Konstantaras geeft een hoge lob. Erdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Vajda met een sublieme pass. Klungelig pakt Erdei de bal. Erdei passt de bal zonder na te denken. Konstantaras is nu in balbezit. Konstantaras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Erdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantaras rent richting de bal. Konstantaras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube da Estrada - virateam 0:1

14e minuut.
Nelsson rent richting de bal. Erdei verovert de bal door een tackle van achteren. Erdei met een sublieme pass. Konstantaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantaras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube da Estrada - virateam 0:2

19e minuut.
van Lent geeft een lange en hoge pass. Quialhos kopt de bal weg. Stróżyk is nu in balbezit. Stróżyk geeft de bal voor. Konstantaras maakt een snoekduik en kopt de bal. Shchaveliov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Nelsson geeft de bal voor. van Lent kopt de bal weg. Baszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantaras verovert de bal door een tackle van achteren. Konstantaras haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube da Estrada - virateam 0:3

21e minuut.
Krukowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wichary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichary speelt de bal door. Konstantaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantaras draait met de bal, schiet en ... Shchaveliov bokst de bal weg. Stróżyk is nu in balbezit. Stróżyk geeft de bal voor. Nelsson heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Osmyniji passt de bal zonder na te denken. van Lent is nu in balbezit. van Lent passt de bal zonder na te denken. Konstantaras rent richting de bal. Konstantaras haalt uit met een fantastische trap. Shchaveliov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda geeft een hoge lob. Pávek probeert naar een medespeler te passen. Konstantaras rent richting de bal. Konstantaras schiet op doel. Shchaveliov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Daar is Konstantaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quialhos rent richting de bal. Erdei onderschept slim de pass. Konstantaras is nu in balbezit. Konstantaras haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Osmyniji is nu in balbezit. Osmyniji passt de bal zonder na te denken. Vajda met een sublieme pass. Erdei is nu in balbezit. Erdei draait met de bal, schiet en ... Shchaveliov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Osmyniji geeft een lange en hoge pass. Erdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei passt de bal met de wreef. Konstantaras rent richting de bal. Konstantaras draait met de bal, schiet en ... Shchaveliov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
van Lent passt de bal zonder na te denken. Vajda rent richting de bal. Vajda geeft de bal voor. Erdei is nu in balbezit. Erdei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Baszkowski is nu in balbezit. Baszkowski geeft de bal voor. van Lent met een sublieme pass. Erdei is nu in balbezit. Erdei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube da Estrada - virateam 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Clube da Estrada 75%, virateam 25%.
Sporting Clube da Estrada - virateam 0:4

48e minuut.
Goemaere kopt de bal weg. van Lent rent richting de bal. van Lent passt de bal zonder na te denken. Daar is Konstantaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konstantaras draait met de bal, schiet en ... Shchaveliov bokst de bal weg.

52e minuut.
Nędza verovert de bal door een tackle van achteren. van Lent verovert de bal door een tackle van achteren. van Lent met een sublieme pass. Erdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Vajda kopt de bal weg. van Lent probeert naar een medespeler te passen. Konstantaras is nu in balbezit. Konstantaras schiet op doel. Shchaveliov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube da Estrada - virateam 0:5

60e minuut.
van Lent probeert naar een medespeler te passen. Konstantaras is nu in balbezit. Erdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei haalt uit met een fantastische trap. Konstantaras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Oasenegre kan de bal niet met de borst controleren. Vajda geeft een lange en hoge pass. Stróżyk is nu in balbezit. Stróżyk draait met de bal, schiet en ... Shchaveliov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
van Lent verovert de bal door een tackle van achteren. van Lent passt de bal zonder na te denken. Nelsson rent richting de bal. Erdei verovert de bal door een tackle van achteren. Erdei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ceia bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent verovert de bal door een tackle van achteren. van Lent speelt de bal door. Konstantaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantaras draait met de bal, schiet en ... Shchaveliov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Ceia is nu in balbezit. van Lent verovert de bal door een tackle van achteren. van Lent passt de bal in één keer door. Erdei is nu in balbezit. Erdei draait met de bal, schiet en ... Shchaveliov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Nelsson kopt de bal weg. Vajda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baszkowski de bal. Konstantaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantaras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Nędza rent richting de bal. Stróżyk onderschept slim de pass. Stróżyk passt de bal met de wreef. Konstantaras rent richting de bal. Konstantaras haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Vajda geeft de bal voor. Daar is Erdei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quialhos verovert de bal door een tackle van achteren. Konstantaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantaras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Goemaere geeft een hoge lob. Konstantaras is nu in balbezit. Quialhos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konstantaras raakt geblesseerd tijdens het duel. van Lent wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Nędza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konstantaras rent richting de bal. Konstantaras passt de bal met de wreef. Erdei is nu in balbezit. Erdei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube da Estrada - virateam 0:6

81e minuut.
Stróżyk passt de bal met de wreef. Vajda is nu in balbezit. Vajda passt de bal zonder na te denken. Erdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
van Lent heeft problemen om de bal te vangen. van Lent probeert naar een medespeler te passen. Konstantaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantaras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube da Estrada - virateam 0:7

84e minuut.
van Lent probeert naar een medespeler te passen. Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda passt de bal zonder na te denken. Erdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei draait met de bal, schiet en ... Shchaveliov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Nędza rent richting de bal. Erdei verovert de bal door een tackle van achteren. Konstantaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantaras haalt uit met een fantastische trap. Shchaveliov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube da Estrada - virateam 0:8

87e minuut.
Daar is Erdei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdei geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nelsson de bal. Erdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vajda geeft een lange en hoge pass. Stróżyk rent richting de bal. Stróżyk met een sublieme pass. Konstantaras rent richting de bal. Konstantaras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube da Estrada - virateam 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Clube da Estrada 72%, virateam 28%.
Sporting Clube da Estrada - virateam 0:9