Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lanterna Vermelha Pat´s Team
523 Tactiek 532
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 57.3
weak Schieten incredible
poor Passen very good
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Stoynov onderschept slim de pass. Stoynov speelt de bal door. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Pat´s Team 0:1

4e minuut.
Machuca passt de bal met de wreef. Ferro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier geeft een hoge lob. Gaca krijgt zijn hoofd ertegen. da Encarnação probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Pat´s Team 0:2

6e minuut.
Martinha rent richting de bal. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinha onderschept slim de pass. Perrier rent richting de bal. Perrier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Stoynov kopt de bal weg. Gaca rent richting de bal. Ferro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gaca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perrier legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Pat´s Team 0:3

9e minuut.
Esteves onderschept slim de pass. Esteves passt de bal in één keer door. Melo e Castro rent richting de bal. Melo e Castro haalt uit met een fantastische trap. Mały probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Pat´s Team 1:3

10e minuut.
Gaca onderschept slim de pass. Revuelta rent richting de bal. Revuelta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gaca de bal. Buendía geeft een hoge lob. da Encarnação verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ferro de bal. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Stoynov probeert naar een medespeler te passen. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier draait met de bal, schiet en ... da Encarnação probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Pat´s Team 1:4

16e minuut.
Stoynov rent richting de bal. Stoynov passt de bal met de wreef. Perrier controleert de bal met de borst. Perrier schiet op doel. da Encarnação maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Pat´s Team 1:5

18e minuut.
Gomes da Costa rent richting de bal. Comin onderschept slim de pass. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes geeft een hoge lob. Gaca kopt de bal weg. da Encarnação probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Gaca passt de bal met de wreef. Perrier rent richting de bal. Stoynov rent richting de bal. Stoynov haalt uit met een fantastische trap. da Encarnação werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Pat´s Team 1:6

23e minuut.
Gaca verovert de bal door een tackle van achteren. Gaca speelt de bal door. Daar is Perrier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perrier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Pat´s Team 1:7

26e minuut.
Fernandes probeert naar een medespeler te passen. Garber speelt de bal door. Buendía heeft problemen om de bal te vangen. Buendía geeft de bal voor. Perrier krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

27e minuut.
Gaca passt de bal in één keer door. Buendía heeft problemen om de bal te vangen. Buendía speelt de bal door. Perrier rent richting de bal. Perrier haalt uit met een fantastische trap. da Encarnação bokst de bal weg. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Pat´s Team 1:8

31e minuut.
Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garber bereikt de bal nog maar net als eerste. Garber geeft de bal voor. Gaca krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Gomes da Costa probeert naar een medespeler te passen. Garber met een sublieme pass. Perrier rent richting de bal. Perrier schiet op doel. da Encarnação maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Perrier passt de bal zonder na te denken. Koncový rent richting de bal. Garber probeert naar een medespeler te passen. Stoynov rent richting de bal. Stoynov geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Pat´s Team 1:9

40e minuut.
Olimpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca verovert de bal door een tackle van achteren. Gaca passt de bal zonder na te denken. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. da Encarnação met een harde bal richting middenveld. Stoynov kopt de bal weg. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca haalt uit met een fantastische trap. da Encarnação probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gaca verovert de bal door een tackle van achteren. Gaca geeft een hoge lob. Esteves heeft problemen om de bal te vangen. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanterna Vermelha 84%, Pat´s Team 16%.
Lanterna Vermelha - Pat´s Team 1:9

49e minuut.
Fernandes probeert de bal aan de voet te houden. Sousa Maia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perrier. Sousa Maia moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sousa Maia kan niet meer verder spelen.

51e minuut.
Stoynov is nu in balbezit. Stoynov met een sublieme pass. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca haalt uit met een fantastische trap. da Encarnação maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Pat´s Team 1:10

53e minuut.
Stoynov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bobadilla de bal. Bobadilla geeft de bal voor. Gaca heeft problemen om de bal te vangen. Gaca schiet op doel. da Encarnação bokst de bal weg. Perrier rent richting de bal. Perrier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Pat´s Team 1:11

55e minuut.
Inworp. Martinha met een snelle inworp. Garber geeft een lange en hoge pass. Gaca springt en kopt de bal. da Encarnação probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Pat´s Team 1:12

56e minuut.
Gaca is nu in balbezit. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía geeft een lange en hoge pass. Perrier krijgt zijn hoofd ertegen. da Encarnação probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Pat´s Team 1:13

59e minuut.
Perrier heeft problemen om de bal te vangen. Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier verovert de bal door een tackle van achteren. Perrier schiet op doel. da Encarnação werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. da Encarnação trapt de bal weg. Garber kopt de bal weg. Gaca is nu in balbezit. Gaca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Revuelta kopt de bal weg. Buendía geeft een hoge lob. Daar is Perrier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoynov rent richting de bal. Stoynov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Martinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinha met een sublieme pass. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Stoynov is nu in balbezit. Stoynov passt de bal met de wreef. Martinha met een sublieme pass. Perrier rent richting de bal. Perrier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Buendía met een sublieme pass. Gaca rent richting de bal. Gaca geeft een lange en hoge pass. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Pat´s Team 1:14

72e minuut.
Melo e Castro speelt de bal door. Fernandes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Esteves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perrier rent richting de bal. Perrier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ferro rent richting de bal. Perrier onderschept slim de pass. Perrier passt de bal in één keer door. Martinha heeft problemen om de bal te vangen. Martinha geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Delgado geeft een hoge lob. Martinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinha passt de bal met de wreef. Perrier is nu in balbezit. Perrier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perrier is nu in balbezit. Perrier probeert naar een medespeler te passen. Gaca is nu in balbezit. Gaca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Pat´s Team 1:15

78e minuut.
Melo e Castro met een sublieme pass. Fernandes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Olimpio de bal. Gaca rent richting de bal. Gaca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Pat´s Team 1:16

81e minuut.
Comin verovert de bal door een tackle van achteren. Comin probeert naar een medespeler te passen. Perrier rent richting de bal. Perrier passt de bal met de wreef. Martinha geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Bobadilla onderschept slim de pass. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gomes da Costa speelt de bal door. Melo e Castro rent richting de bal. Comin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Comin krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Olimpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Olimpio met een sublieme pass. Briosa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Melo e Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melo e Castro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoynov verovert de bal door een tackle van achteren. Stoynov probeert naar een medespeler te passen. Gaca is nu in balbezit. Gaca draait met de bal, schiet en ... da Encarnação kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Martinha neemt de hoekschop. Perrier springt en kopt de bal. da Encarnação kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gaca rent richting de bal. Gaca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lanterna Vermelha - Pat´s Team 1:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanterna Vermelha 73%, Pat´s Team 27%.
Lanterna Vermelha - Pat´s Team 1:17