Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UDLeiria Viseu e Mantorras FC
minha Tactiek LamaisonB
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 62.5
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
good Verdedigen very good


9e minuut.
Czerniakowski rent richting de bal. Czerniakowski geeft de bal voor. Čipsts kopt de bal weg. Ntalianis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntalianis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Juszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczyk speelt de bal door. Daar is Čipsts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čipsts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gailing onderschept slim de pass. Gailing passt de bal in één keer door. Balajcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajcza geeft een hoge lob. Jara krijgt zijn hoofd ertegen. Kleiotis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Szumilas onderschept slim de pass. Inworp. Ciuchiţă met de inworp. Juszczyk rent richting de bal. Juszczyk geeft een lange en hoge pass. Háda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Czerniakowski met een sublieme pass. Ntalianis rent richting de bal. Ntalianis passt de bal met de wreef. Čipsts bereikt de bal nog maar net als eerste. Čipsts draait met de bal, schiet en ... Háda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Szumilas verovert de bal door een tackle van achteren. Čipsts is nu in balbezit. Główka is nu in balbezit. Čipsts onderschept slim de pass. Čipsts haalt uit met een fantastische trap. Háda bokst de bal weg. Mann kopt de bal weg. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Háda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDLeiria 66%, Viseu e Mantorras FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UDLeiria - Viseu e Mantorras FC 0:0

47e minuut.
Zander speelt de bal door. Escher is nu in balbezit. Escher geeft een lange en hoge pass. Dida speelt de bal door. Gailing rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Ciuchiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuchiţă passt de bal zonder na te denken. Čipsts rent richting de bal. Ntalianis rent richting de bal. Ntalianis draait met de bal, schiet en ... Háda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čipsts is nu in balbezit. Čipsts schiet op doel. Háda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Viseu e Mantorras FC 0:1

61e minuut.
Ntalianis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciuchiţă rent richting de bal. Ntalianis rent richting de bal. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Koszaliński is nu in balbezit. Koszaliński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ntalianis de bal. Čipsts bereikt de bal nog maar net als eerste. Čipsts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Czerniakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czerniakowski passt de bal in één keer door. Čipsts rent richting de bal. Ntalianis rent richting de bal. Ntalianis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Jara kopt de bal weg. Kleiotis speelt de bal door. Ntalianis kopt de bal weg. Klungelig pakt Čipsts de bal. Čipsts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ntalianis verovert de bal door een tackle van achteren. Ntalianis probeert naar een medespeler te passen. Čipsts rent richting de bal. Čipsts draait met de bal, schiet en ... Háda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDLeiria - Viseu e Mantorras FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDLeiria 54%, Viseu e Mantorras FC 46%.
UDLeiria - Viseu e Mantorras FC 0:2