Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grupo Desportivo Valcavalense Reais Dragões
prova Tactiek 5-3-2 Rec
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 52.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


2e minuut.
Fornelos passt de bal met de wreef. Parmentier is nu in balbezit. Parmentier passt de bal zonder na te denken. Daar is Karcıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rose zal de hoekschop nemen. Fornelos springt en kopt de bal. Cisneiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

4e minuut.
Rose met een snelle inworp. Fornelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornelos passt de bal met de wreef. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Reais Dragões 0:1

8e minuut.
Carrasqueira rent richting de bal. Vloeberghs onderschept slim de pass. Vloeberghs passt de bal zonder na te denken. Fornelos is nu in balbezit. Fornelos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Reais Dragões 0:2

20e minuut.
Ryndak passt de bal met de wreef. Parmentier rent richting de bal. Parmentier probeert naar een medespeler te passen. Karcıoğlu rent richting de bal. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Roches is nu in balbezit. Karcıoğlu onderschept slim de pass. Karcıoğlu passt de bal in één keer door. Valverde is nu in balbezit. Valverde geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Limpinho geeft een hoge lob. Inworp. Vloeberghs met een snelle inworp. Rose geeft een hoge lob. Karcıoğlu springt en kopt de bal. Cisneiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Veiga de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Parmentier probeert naar een medespeler te passen. Fornelos heeft problemen om de bal te vangen. Karcıoğlu is nu in balbezit. Fornelos rent richting de bal. Fornelos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Garrau onderschept slim de pass. Garrau passt de bal in één keer door. Parmentier speelt de bal door. Karcıoğlu is nu in balbezit. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grupo Desportivo Valcavalense 76%, Reais Dragões 24%.
Grupo Desportivo Valcavalense - Reais Dragões 0:2

46e minuut.
Valverde probeert naar een medespeler te passen. Fornelos rent richting de bal. Parmentier probeert naar een medespeler te passen. Karcıoğlu rent richting de bal. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Reais Dragões 0:3

53e minuut.
Azinhais passt de bal in één keer door. Rose rent richting de bal. Rose met een sublieme pass. Karcıoğlu rent richting de bal. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Azinhais raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Castinho komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Carrasqueira rent richting de bal. Vloeberghs verovert de bal door een tackle van achteren. Vloeberghs passt de bal zonder na te denken. Karcıoğlu is nu in balbezit. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Reais Dragões 0:4

65e minuut.
Inworp. Rose zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parmentier probeert naar een medespeler te passen. Karcıoğlu rent richting de bal. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Cisneiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rose zal de hoekschop nemen. Cisneiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Fornelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvoeiro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Reais Dragões 0:5

67e minuut.
Vloeberghs probeert naar een medespeler te passen. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak passt de bal met de wreef. Daar is Karcıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Roches probeert naar een medespeler te passen. Simas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ezel. Ezel krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Fornelos is nu in balbezit. Fornelos passt de bal in één keer door. Carvoeiro met een sublieme pass. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ezel geeft de bal voor. Parmentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier passt de bal met de wreef. Karcıoğlu is nu in balbezit. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Cisneiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Castinho geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Simas de bal. Simas probeert naar een medespeler te passen. Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ezel passt de bal zonder na te denken. Castinho is nu in balbezit. Castinho passt de bal zonder na te denken. Corte-Real rent richting de bal. Corte-Real geeft een hoge lob. Mizohata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Karcıoğlu passt de bal zonder na te denken. Garrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Magarreiro schiet op doel. Mizohata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grupo Desportivo Valcavalense 74%, Reais Dragões 26%.
Grupo Desportivo Valcavalense - Reais Dragões 0:5