Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boimo Garrido F.C.
Normal Tactiek Siga!
38% Balbezit 62%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 48.7
weak Schieten formidable
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ passt de bal met de wreef. Daar is Dedoukos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:1

8e minuut.
Bojinović geeft een lange en hoge pass. Böhtlingk kopt de bal weg. San Nazario heeft problemen om de bal te vangen. Dedoukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedoukos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:2

10e minuut.
Halikowski speelt de bal door. MacIvor geeft de bal voor. Boon kopt de bal weg. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk schiet op doel. Florindo bokst de bal weg. Daar is Tabela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dedoukos is nu in balbezit. Dedoukos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bojinović is nu in balbezit. Bojinović passt de bal met de wreef. Tabela rent richting de bal. Böhtlingk onderschept slim de pass. Böhtlingk schiet op doel. Florindo bokst de bal weg.

16e minuut.
Ngọc Thọ speelt de bal door. Dedoukos rent richting de bal. Dedoukos passt de bal in één keer door. Böhtlingk rent richting de bal. Böhtlingk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:3

19e minuut.
Boon passt de bal in één keer door. Dedoukos rent richting de bal. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap. Tabela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:4

21e minuut.
Bojinović passt de bal met de wreef. Boon is nu in balbezit. Boon probeert naar een medespeler te passen. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:5

22e minuut.
Pombalinho rent richting de bal. Pombalinho geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ngọc Thọ geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dedoukos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:6

24e minuut.
Bojinović probeert naar een medespeler te passen. Boon is nu in balbezit. Boon passt de bal in één keer door. Böhtlingk is nu in balbezit. Böhtlingk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Castelo Preto probeert naar een medespeler te passen. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk geeft een hoge lob. Dedoukos controleert de bal met de borst. Dedoukos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:7

29e minuut.
Dedoukos verovert de bal door een tackle van achteren. Dedoukos passt de bal in één keer door. Böhtlingk is nu in balbezit. Böhtlingk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:8

30e minuut.
Bojinović is nu in balbezit. Bojinović passt de bal in één keer door. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon geeft de bal voor. Dedoukos springt en kopt de bal. Florindo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:9

31e minuut.
Correia probeert naar een medespeler te passen. Folheado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folheado geeft een hoge lob. Dedoukos rent richting de bal. Dedoukos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:10

34e minuut.
Boon is nu in balbezit. Boon geeft een hoge lob. Pombalinho kopt de bal weg. Böhtlingk is nu in balbezit. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap. Florindo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Dedoukos rent richting de bal. Dedoukos schiet op doel. Pombalinho probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ngọc Thọ geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Ngọc Thọ passt de bal zonder na te denken. San Nazario speelt de bal door. Boon is nu in balbezit. Boon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:11

39e minuut.
Ngọc Thọ is nu in balbezit. Ngọc Thọ passt de bal in één keer door. Böhtlingk rent richting de bal. Böhtlingk draait met de bal, schiet en ... Florindo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Halikowski geeft een lange en hoge pass. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ speelt de bal door. Dedoukos is nu in balbezit. Dedoukos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
San Nazario met een sublieme pass. Klungelig pakt Dedoukos de bal. Folheado bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk verovert de bal door een tackle van achteren. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boimo 92%, Garrido F.C. 8%.
Boimo - Garrido F.C. 0:11

46e minuut.
Böhtlingk is nu in balbezit. Dedoukos rent richting de bal. Ramboiano probeert naar een medespeler te passen. Böhtlingk rent richting de bal. Böhtlingk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Castelo Preto is nu in balbezit. Boon verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Boon de bal. Boon geeft de bal voor. Dedoukos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:12

50e minuut.
Daar is Böhtlingk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabela rent richting de bal. Böhtlingk verovert de bal door een tackle van achteren. Böhtlingk draait met de bal, schiet en ... Florindo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:13

51e minuut.
Ramboiano geeft een lange en hoge pass. San Nazario kopt de bal weg. Daar is Folheado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dedoukos rent richting de bal. Dedoukos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
San Nazario kopt de bal weg. Klungelig pakt Castelo Preto de bal. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk geeft de bal voor. Dedoukos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:14

55e minuut.
Kličić probeert naar een medespeler te passen. San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. San Nazario probeert naar een medespeler te passen. Dedoukos rent richting de bal. Dedoukos draait met de bal, schiet en ... Florindo bokst de bal weg.

57e minuut.
Boon rent richting de bal. Boon geeft de bal voor. Daar is Dedoukos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dedoukos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:15

58e minuut.
Ngọc Thọ met een sublieme pass. San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. San Nazario passt de bal zonder na te denken. Böhtlingk is nu in balbezit. Böhtlingk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Boon is nu in balbezit. Boon geeft de bal voor. Ngọc Thọ kopt de bal weg. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap. Florindo bokst de bal weg. Böhtlingk rent richting de bal. Böhtlingk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:16

62e minuut.
Böhtlingk kopt de bal weg. Tabela heeft problemen om de bal te vangen. Böhtlingk is nu in balbezit. Dedoukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedoukos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ passt de bal zonder na te denken. San Nazario is nu in balbezit. San Nazario geeft de bal voor. Böhtlingk springt en kopt de bal. Florindo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:17

65e minuut.
Ramboiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk onderschept slim de pass. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon geeft een hoge lob. Dedoukos springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ngọc Thọ onderschept slim de pass. Ngọc Thọ passt de bal in één keer door. Dedoukos is nu in balbezit. Dedoukos draait met de bal, schiet en ... Florindo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:18

71e minuut.
Dedoukos heeft problemen om de bal te vangen. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedoukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedoukos haalt uit met een fantastische trap. Pombalinho probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:19

73e minuut.
Ngọc Thọ heeft problemen om de bal te vangen. San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. San Nazario geeft de bal voor. Böhtlingk krijgt zijn hoofd ertegen. Florindo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ramboiano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fidalgo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Malamilas geeft een lange en hoge pass. Inworp. San Nazario zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngọc Thọ heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Thọ geeft de bal voor. Paal!

79e minuut.
San Nazario geeft een hoge lob. Böhtlingk kopt de bal weg. Dedoukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedoukos schiet op doel. Böhtlingk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Halikowski geeft een hoge lob. Dedoukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedoukos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bojinović geeft een lange en hoge pass. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelo Preto rent richting de bal. Böhtlingk onderschept slim de pass. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boon geeft de bal voor. Dedoukos rent richting de bal. Dedoukos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:20

87e minuut.
Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk met een sublieme pass. Dedoukos is nu in balbezit. Dedoukos draait met de bal, schiet en ... Florindo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boimo - Garrido F.C. 0:21

89e minuut.
Bojinović passt de bal met de wreef. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ speelt de bal door. Böhtlingk is nu in balbezit. Böhtlingk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boimo 87%, Garrido F.C. 13%.
Boimo - Garrido F.C. 0:21