Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semente Atomica Madorna75
Atomicamax Tactiek M75
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 48.9
very good Schieten solid
very good Passen good
good Verdedigen excellent


18e minuut.
Allievi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tuấn Trung komt het veld opgelopen. Lisboa met een snelle inworp. Teves rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuấn Trung. Tuấn Trung krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Teves speelt de bal door. Baguim is nu in balbezit. Kondrot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kondrot krijgt een gele kaart. Baguim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Presas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De los Ríos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Madorna75 0:1

41e minuut.
Tuấn Trung is nu in balbezit. Tuấn Trung passt de bal met de wreef. Presas bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas draait met de bal, schiet en ... De los Ríos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semente Atomica 40%, Madorna75 60%.
Semente Atomica - Madorna75 0:1

50e minuut.
Mikrut bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikrut geeft de bal voor. Baguim is nu in balbezit. Baguim haalt uit met een fantastische trap. De los Ríos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Madorna75 0:2

54e minuut.
Fateixa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fateixa probeert naar een medespeler te passen. Presas is nu in balbezit. Presas geeft een lange en hoge pass. Baguim rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Arouca is nu in balbezit. Arouca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Myllykangas de bal. Myllykangas haalt uit met een fantastische trap. Payer probeert de bal aan de voet te houden. Plewa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Varga krijgt zijn hoofd ertegen. Plewa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kalny maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kondrot rent richting de bal. Kondrot passt de bal met de wreef. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Plewa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Payer de bal. Myllykangas onderschept slim de pass. Myllykangas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Semente Atomica - Madorna75 1:2

66e minuut.
Kondrot rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Presas. Kondrot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Folgado komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Gigante komt het veld opgelopen. Casaleiro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semente Atomica 51%, Madorna75 49%.
Semente Atomica - Madorna75 1:2