Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mordafoka-team S.C Salgueiros
paty Tactiek lfa 2
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 35
7 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 57.9
goed Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Bucălată onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barakauskis. Bucălată is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bucălată zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rüstəmbəyli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Praça geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ibănescu de bal. Korzeniewski rent richting de bal. Korzeniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - S.C Salgueiros 0:1

7e minuut.
Tellier geeft de bal voor. Daar is Rüstəmbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vajagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmbəyli draait met de bal, schiet en ... Germini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ibănescu is nu in balbezit. Ibănescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tellier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korzeniewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Niżnik de bal. Rüstəmbəyli rent richting de bal. Rüstəmbəyli passt de bal in één keer door. Korzeniewski rent richting de bal. Korzeniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Bucălată verovert de bal door een tackle van achteren. Govedarica met een sublieme pass. Korzeniewski is nu in balbezit. Korzeniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - S.C Salgueiros 0:2

16e minuut.
Tellier passt de bal met de wreef. Babo bereikt de bal nog maar net als eerste. Babo geeft een lange en hoge pass. Tellier geeft een lange en hoge pass. Rüstəmbəyli springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tellier rent richting de bal. Tellier passt de bal zonder na te denken. Korzeniewski is nu in balbezit. Korzeniewski geeft een lange en hoge pass. Germini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - S.C Salgueiros 0:3

21e minuut.
Tellier passt de bal in één keer door. Babo is nu in balbezit. Babo passt de bal zonder na te denken. Korzeniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniewski schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loureiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vajagić is nu in balbezit. Rüstəmbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmbəyli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - S.C Salgueiros 0:4

23e minuut.
Loureiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Govedarica is nu in balbezit. Govedarica geeft de bal voor. Rüstəmbəyli springt en kopt de bal. Germini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - S.C Salgueiros 0:5

25e minuut.
Praça is nu in balbezit. Babo geeft een hoge lob. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tellier met een snelle inworp. Korzeniewski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ibănescu ... Strafschop! Korzeniewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rüstəmbəyli neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - S.C Salgueiros 0:6

31e minuut.
Vajagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Loureiro onderschept slim de pass. Loureiro geeft een lange en hoge pass. Rüstəmbəyli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - S.C Salgueiros 0:7

35e minuut.
Vajagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajagić geeft een lange en hoge pass. Praça is nu in balbezit. Toirac is nu in balbezit. Toirac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Turuncu passt de bal zonder na te denken. Govedarica met een sublieme pass. Loureiro met een sublieme pass. Rüstəmbəyli heeft problemen om de bal te vangen. Rüstəmbəyli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Korzeniewski kopt de bal weg. Tellier is nu in balbezit. Tellier probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Rüstəmbəyli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 66%, S.C Salgueiros 34%.
mordafoka-team - S.C Salgueiros 0:7

46e minuut.
Babo geeft een lange en hoge pass. Loureiro is nu in balbezit. Loureiro speelt de bal door. Govedarica is nu in balbezit. Govedarica geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Nestorović met een sublieme pass. Brückner is nu in balbezit. Brückner passt de bal zonder na te denken. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Inworp. Loureiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Govedarica is nu in balbezit. Govedarica geeft de bal voor. Rüstəmbəyli springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Loureiro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Korzeniewski de bal. Korzeniewski geeft een hoge lob. Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Rüstəmbəyli draait met de bal, schiet en ... Germini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Ibănescu kan de bal niet met de borst controleren. Tellier is nu in balbezit. Tellier passt de bal in één keer door. Korzeniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Govedarica passt de bal zonder na te denken. Tellier rent richting de bal. Tellier probeert naar een medespeler te passen. Korzeniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniewski passt de bal zonder na te denken. Germini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Rüstəmbəyli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - S.C Salgueiros 0:8

57e minuut.
Babo rent richting de bal. Barakauskis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Praça met een snel genomen vrije trap. Korzeniewski rent richting de bal. Korzeniewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ibănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Tellier met de inworp. Govedarica is nu in balbezit. Govedarica geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ibănescu geeft de bal voor. Inworp. Tellier met een snelle inworp. Korzeniewski rent richting de bal. Korzeniewski geeft een lange en hoge pass. Germini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Loureiro met een sublieme pass. Klungelig pakt Korzeniewski de bal. Ibănescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ibănescu krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Korzeniewski is nu in balbezit. Korzeniewski passt de bal in één keer door. Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Rüstəmbəyli haalt uit met een fantastische trap. Germini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - S.C Salgueiros 0:9

77e minuut.
Bucălată probeert naar een medespeler te passen. Loureiro rent richting de bal. Loureiro probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Rüstəmbəyli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tainha geeft de bal voor. Vajagić kopt de bal weg. Daar is Brückner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nestorović rent richting de bal. Nestorović geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Turuncu geeft de bal voor. Dumitrescu met een sublieme pass. Rüstəmbəyli kopt de bal weg. Korzeniewski is nu in balbezit. Korzeniewski draait met de bal, schiet en ... Germini bokst de bal weg. Korzeniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - S.C Salgueiros 0:10

82e minuut.
Loureiro geeft een lange en hoge pass. Korzeniewski heeft problemen om de bal te vangen. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyli rent richting de bal. Rüstəmbəyli haalt uit met een fantastische trap. Germini bokst de bal weg.

85e minuut.
Niżnik heeft problemen om de bal te vangen. Govedarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Govedarica passt de bal met de wreef. Korzeniewski is nu in balbezit. Korzeniewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tellier is nu in balbezit. Tellier draait met de bal, schiet en ... Germini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - S.C Salgueiros 0:11

87e minuut.
Bucălată verovert de bal door een tackle van achteren. Bucălată met een sublieme pass. Loureiro is nu in balbezit. Govedarica rent richting de bal. Govedarica geeft een hoge lob. Germini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - S.C Salgueiros 0:12

88e minuut.
Toirac speelt de bal door. Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Rüstəmbəyli geeft een lange en hoge pass. Korzeniewski rent richting de bal. Korzeniewski schiet op doel. Germini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 64%, S.C Salgueiros 36%.
mordafoka-team - S.C Salgueiros 0:12