Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
berlengas dos farilhoes F.C.ATOUGUIENSE
leysin Tactiek taça
41% Balbezit 59%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
44.5 gemiddelde waardering 56.7
adequate Schieten very good
solid Passen solid
adequate Verdedigen formidable


21e minuut.
da Ponte rent richting de bal. da Ponte passt de bal met de wreef. Nwanu heeft problemen om de bal te vangen. Nwanu schiet op doel. Mansilha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tufo rent richting de bal. Tufo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - F.C.ATOUGUIENSE 0:1

43e minuut.
Jankowicz passt de bal met de wreef. Boroa heeft problemen om de bal te vangen. Nwanu onderschept slim de pass. Tufo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berlengas dos farilhoes 54%, F.C.ATOUGUIENSE 46%.
berlengas dos farilhoes - F.C.ATOUGUIENSE 0:1

46e minuut.
Leite komt het veld opgelopen. Lumiares komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pena met een sublieme pass. Ameixa rent richting de bal. Kightly legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ameixa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ameixa neemt zijn aanloop. Geshev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Jegliński passt de bal in één keer door. da Ponte geeft de bal voor. Mendanha heeft problemen om de bal te vangen. Tufo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufo haalt uit met een fantastische trap. Lumiares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nwanu rent richting de bal. Nwanu draait met de bal, schiet en ... Lumiares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Isar verovert de bal door een tackle van achteren. Isar probeert naar een medespeler te passen. Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński geeft de bal voor. Tufo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Leite geeft een hoge lob. Kightly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mawlikan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mawlikan schiet op doel. Geshev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
da Ponte met een sublieme pass. Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński passt de bal met de wreef. Tufo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufo haalt uit met een fantastische trap. Lumiares bokst de bal weg. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu schiet op doel. Lumiares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - F.C.ATOUGUIENSE 0:2

74e minuut.
da Ponte rent richting de bal. da Ponte geeft een hoge lob. Nwanu rent richting de bal. Nwanu schiet op doel. Lumiares probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Jegliński rent richting de bal. Jegliński speelt de bal door. Klungelig pakt Tufo de bal. Tufo schiet op doel. Lumiares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - F.C.ATOUGUIENSE 0:3

83e minuut.
Korfanty geeft een lange en hoge pass. Tufo kopt de bal weg. Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
berlengas dos farilhoes - F.C.ATOUGUIENSE 0:4

88e minuut.
Tufo is nu in balbezit. Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufo is nu in balbezit. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu draait met de bal, schiet en ... Lumiares bokst de bal weg.

89e minuut.
Pena rent richting de bal. da Ponte verovert de bal door een tackle van achteren. da Ponte speelt de bal door. Nwanu rent richting de bal. Nwanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berlengas dos farilhoes 56%, F.C.ATOUGUIENSE 44%.
berlengas dos farilhoes - F.C.ATOUGUIENSE 0:4