Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
body shot Shingeki no Kyojin
523 Tactiek X
48% Balbezit 52%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 59.8
weak Schieten formidable
average Passen formidable
good Verdedigen good


3e minuut.
Sintra is nu in balbezit. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco passt de bal met de wreef. Kürtös rent richting de bal. Kürtös schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Monsalve speelt de bal door. Pieniek geeft een hoge lob. Kürtös bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Shingeki no Kyojin 0:1

8e minuut.
Şandru is nu in balbezit. Cole verovert de bal door een tackle van achteren. Cole speelt de bal door. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kürtös is nu in balbezit. Zila rent richting de bal. Kürtös onderschept slim de pass. Kürtös haalt uit met een fantastische trap. Gasparri onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Sintra onderschept slim de pass. Pieniek geeft een lange en hoge pass. Kürtös is nu in balbezit. Daar is Kürtös, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kürtös schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Cole rent richting de bal. Cole passt de bal in één keer door. Milagre probeert naar een medespeler te passen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Siwek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pawłowski speelt de bal door. Kürtös kopt de bal weg. Pacheco rent richting de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Siwek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Shingeki no Kyojin 0:2

24e minuut.
Brocea onderschept slim de pass. Brocea geeft een lange en hoge pass. Kürtös bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Shingeki no Kyojin 0:3

25e minuut.
Sintra probeert naar een medespeler te passen. Zila is nu in balbezit. Kürtös onderschept slim de pass. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Shingeki no Kyojin 0:4

28e minuut.
Kubełek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kürtös de bal onder controle te krijgen. Bult rent richting de bal. Kürtös verovert de bal door een tackle van achteren. Kürtös haalt uit met een fantastische trap. Siwek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pieniek neemt de hoekschop. Pacheco springt en kopt de bal. Siwek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zila heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Shingeki no Kyojin 0:5

31e minuut.
Kürtös schiet op doel. Siwek met een sublieme pass. Pieniek kopt de bal weg. Klungelig pakt Kürtös de bal. Kürtös draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Milagre bereikt de bal nog maar net als eerste. Milagre passt de bal in één keer door. Kürtös bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Shingeki no Kyojin 0:6

36e minuut.
Drašković controleert de bal met de borst. Drašković geeft een lange en hoge pass. Kürtös rent richting de bal. Kürtös schiet op doel. Siwek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Shingeki no Kyojin 0:7

38e minuut.
Kürtös verovert de bal door een tackle van achteren. Kürtös passt de bal in één keer door. Bedra met een sublieme pass. Kürtös rent richting de bal. Kürtös schiet op doel. Siwek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Bedra is nu in balbezit. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Siwek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Shingeki no Kyojin 0:8

42e minuut.
Kürtös heeft problemen om de bal te vangen. Kürtös passt de bal in één keer door. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Siwek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Shingeki no Kyojin 0:9

44e minuut.
Lewis passt de bal in één keer door. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Milagre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milagre krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Brunt geeft een lange en hoge pass. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Cole met een sublieme pass. Kürtös bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: body shot 75%, Shingeki no Kyojin 25%.
body shot - Shingeki no Kyojin 0:9

48e minuut.
Kürtös passt de bal met de wreef. Cole met een sublieme pass. Zila verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco kan de bal niet met de borst controleren. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Siwek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Pieniek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milagre is nu in balbezit. Milagre met een sublieme pass. Pieniek geeft de bal voor. Kürtös krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Klungelig pakt Zila de bal. Pacheco rent richting de bal. Pacheco speelt de bal door. Kürtös rent richting de bal. Kürtös draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Shingeki no Kyojin 0:10

68e minuut.
Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve passt de bal zonder na te denken. Pieniek rent richting de bal. Pieniek geeft een lange en hoge pass. Kürtös springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Milagre is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bedra. Milagre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milagre zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kürtös is nu in balbezit. Kürtös haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gasparri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Kürtös rent richting de bal. Kürtös haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Shingeki no Kyojin 0:11

75e minuut.
Pieniek rent richting de bal. Pieniek probeert naar een medespeler te passen. Cole probeert naar een medespeler te passen. Kürtös is nu in balbezit. Kürtös schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Monsalve is nu in balbezit. Monsalve geeft een hoge lob. Bedra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco schiet op doel. Siwek bokst de bal weg.

83e minuut.
Milagre geeft een hoge lob. Cole probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kürtös de bal. Kürtös schiet op doel. Siwek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

84e minuut.
Klungelig pakt Pacheco de bal. Sintra is nu in balbezit. Kürtös onderschept slim de pass. Kürtös schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gasparri de bal onder controle te krijgen. Siwek bokst de bal weg.

86e minuut.
Pieniek passt de bal in één keer door. Cole probeert naar een medespeler te passen. Kürtös is nu in balbezit. Kürtös haalt uit met een fantastische trap. Siwek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Siwek trapt de bal weg van het doel. Pieniek rent richting de bal. Pieniek met een sublieme pass. Kürtös rent richting de bal. Kürtös draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Ferri met een sublieme pass. Cole met een sublieme pass. Pacheco rent richting de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Siwek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: body shot 76%, Shingeki no Kyojin 24%.
body shot - Shingeki no Kyojin 0:11