Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lusitano Vildemoinhos Benfica JP
5-3-2 Tactiek jn
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49.7 gemiddelde waardering 53.1
good Schieten solid
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


21e minuut.
Očko passt de bal met de wreef. Fingr rent richting de bal. Fingr speelt de bal door. Perrault bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrault haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Buitenspel voor Płaczkowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Charciarek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Perrault kopt de bal weg. Hordyński rent richting de bal. Hordyński draait met de bal, schiet en ... Tajner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Grajeda probeert naar een medespeler te passen. Polak onderschept slim de pass. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia schiet op doel. Zullo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Kliba heeft problemen om de bal te vangen. Frigido speelt de bal door. Fernández Benito rent richting de bal. Fernández Benito schiet op doel. Polak probeert de bal aan de voet te houden. Zullo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Sela speelt de bal door. Inworp. Grajeda met de inworp. Kliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lusitano Vildemoinhos 54%, Benfica JP 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lusitano Vildemoinhos - Benfica JP 0:0

49e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła met een sublieme pass. Valencia is nu in balbezit. Valencia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lusitano Vildemoinhos - Benfica JP 0:1

58e minuut.
Kliba rent richting de bal. Kliba passt de bal zonder na te denken. Fernández Benito rent richting de bal. Fernández Benito draait met de bal, schiet en ... Zullo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusitano Vildemoinhos - Benfica JP 0:2

77e minuut.
Gabella rent richting de bal. Gabella geeft een hoge lob. Kliba rent richting de bal. Kliba geeft een hoge lob. Płaczkowski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valencia geeft een lange en hoge pass. Platteeuw probeert de bal aan de voet te houden. Fernández Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Benito schiet op doel. Polak probeert de bal aan de voet te houden. Zullo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lusitano Vildemoinhos 53%, Benfica JP 47%.
Lusitano Vildemoinhos - Benfica JP 0:2