Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vindimas FC G. D. Relemé
Nova Tactiek T523L
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 61.8
good Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Falardo rent richting de bal. Findorák verovert de bal door een tackle van achteren. Findorák passt de bal in één keer door. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - G. D. Relemé 1:0

7e minuut.
Sesimbra rent richting de bal. Sesimbra geeft de bal voor. Klungelig pakt Podolák de bal. Vidinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidinha schiet op doel. Meneses bokst de bal weg.

28e minuut.
Habeth rent richting de bal. Alquemim rent richting de bal. Alquemim met een sublieme pass. Vidinha rent richting de bal. Vidinha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meneses trapt de bal weg van het doel. Vilares kopt de bal weg. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Young met een snelle inworp. Findorák rent richting de bal. Findorák passt de bal zonder na te denken. Cambraia rent richting de bal. Cambraia draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Daar is Cambraia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habeth rent richting de bal. Habeth passt de bal zonder na te denken. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson draait met de bal, schiet en ... Meneses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Podolák rent richting de bal. Podolák geeft de bal voor. Johnson geeft een lange en hoge pass. Meneses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vidinha springt en kopt de bal. Meneses werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vindimas FC - G. D. Relemé 1:1

42e minuut.
Findorák bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavíček rent richting de bal. Findorák schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Findorák naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vindimas FC 41%, G. D. Relemé 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vindimas FC - G. D. Relemé 1:1

56e minuut.
Habeth bereikt de bal nog maar net als eerste. Habeth geeft een lange en hoge pass. Young kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alquemim neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Vidinha draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Catinca de bal onder controle te krijgen. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson haalt uit met een fantastische trap. Meneses maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - G. D. Relemé 1:2

64e minuut.
Johnson kopt de bal weg. Alquemim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alquemim passt de bal in één keer door. Johnson is nu in balbezit. Johnson geeft de bal voor. Meneses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vidinha is nu in balbezit. Vidinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - G. D. Relemé 1:3

85e minuut.
Peredo verovert de bal door een tackle van achteren. Curipán bereikt de bal nog maar net als eerste. Alquemim onderschept slim de pass. Alquemim geeft een hoge lob. Johnson krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vindimas FC 69%, G. D. Relemé 31%.
Vindimas FC - G. D. Relemé 1:3